Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξαλλος ο Τραμπ με τον δικαστή που “μπλόκαρε” το εκτελεστικό του διάταγμα

Έξαλλος ο Τραμπ με τον δικαστή που “μπλόκαρε” το εκτελεστικό του διάταγμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την πεποίθησή του ότι το εκτελεστικό διάταγμά του που αφορά την απαγόρευση εισόδου σε πολίτες ορισμένων ισλαμικών χωρών θα επανέλθει σε ισχύ εξέφρασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, επιτιθέμενος κατά ομοσπονδιακού δικαστή που ακύρωσε προσωρινά την εφαρμογή του.

Ο κ. Τραμπ αποκάλεσε τον δικαστή Τζέιμς Ρόμπαρτ «αποκαλούμενο δικαστή» του οποίου η «γελοία» νομική άποψη «στέλνει την εφαρμογή του νόμου εκτός ΗΠΑ».

Ο δικαστής Ρόμπαρτ έκρινε την απαγόρευση της εισόδου όλων των πολιτών του Ιράν, του Ιράκ, της Συρίας, της Λιβύης, της Υεμένης, του Σουδάν και της Σομαλίας στις ΗΠΑ για 90 ημέρες ως αντισυνταγματική.

Πολλές αεροπορικές εταιρείες ανακοίνωσαν ήδη ότι επιτρέπουν σε πολίτες των συγκεκριμένων χωρών που διαθέτουν βίζα να επιβιβάζονται σε πτήσεις για τις ΗΠΑ.

«Η άποψη του συγκεκριμένου αποκαλούμενου δικαστή, που στέλνει την εφαρμογή του νόμου μακριά από τη χώρα μας, είναι γελοία και θα ανατραπεί!», ανέφερε μέσω του ιδιωτικού λογαριασμού του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συγκέντρωση των Navy SEALs και των Αμερικανών Ρέιντζερς στη Μέση Ανατολή

Καλιμπάφ: «Μείζων Παγκόσμιος Πόλεμος» η σύγκρουση ΗΠΑ-Ιράν

Νετανιάχου: «Η μόνη μακροπρόθεσμη λύση για την κρίση στο Ορμούζ είναι η αναδρομολόγηση των αγωγών προς τη Μεσόγειο» – Δεν είπε πότε θα τελειώσει ο πόλεμος

Ουίλιαμς (Fed): Ο πόλεμος με το Ιράν αναμένεται να τροφοδοτήσει τον πληθωρισμό

Φόβοι για χερσαίο πόλεμο: Η απεγνωσμένη εκστρατεία του Ιράν για τη στρατολόγηση πολιτών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr