ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Τα γεγονότα των τελευταίων ωρών και ημερών μας θυμίζουν με χοντροκομμένο τρόπο ότι μια χώρα με υψηλό χρέος δεν μπορεί να μην ασχοληθεί με την μείωσή του», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός οικονομικών Πιέρ Κάρλο Πάντοαν.
Σύμφωνα με τον Πάντοαν «η μείωση του δημόσιου χρέους παραμένει για την ιταλική κυβέρνηση ένας στόχος κύριας σημασίας» ενώ σημείωσε, παράλληλα, και ότι «ο αποπληθωρισμός κάνει κακό στο δημόσιο χρέος, διότι το αυξάνει».
Ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών αναφερόταν με τις δηλώσεις του αυτές στην «αναταραχή», που σημειώθηκε και πάλι τις τελευταίες ημέρες λόγω και των δηλώσεων της ακροδεξιάς υποψήφιας στις γαλλικές προεδρικές εκλογές Μαρίν Λεπέν περί δημοψηφίσματος για την έξοδο της Γαλλίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η αναταραχή αυτή αύξησε τη διαφορά απόδοσης ανάμεσα στα ιταλικά και γερμανικά ομόλογα του δημοσίου, η οποία άγγιξε και τις διακόσιες μονάδες.






















































