ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δέκα νεκροί και περίπου 40 τραυματίες είναι ο έως τώρα απολογισμός από τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε πριν λίγη ώρα κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στην πόλη Λαχώρη του Πακιστάν, όπως μεταδίδει το Reuters.
Ο αριθμός των νεκρών δεν αποκλείεται να αυξηθεί. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο δράστης-βομβιστής αυτοκτονίας έπεσε με μοτοσικλέτα πάνω σε πορεία φαρμακοποιών που διαμαρτύρονταν κατά των αλλαγών στη νομοθεσία για την πώληση φαρμάκων.
Την ευθύνη για το χτύπημα έχει αναλάβει ομάδα των Ταλιμπάν του Πακιστάν.Η Λαχώρη ήταν η πόλη όπου ανήμερα του περσινού Πάσχα περισσότεροι από 70 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω βομβιστικής επίθεσης.























































