Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Και τρίτη σύλληψη στη Μαλαισία για τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ

Και τρίτη σύλληψη στη Μαλαισία για τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η αστυνομία της Μαλαισίας ανακοίνωσε ότι συνέλαβε και τρίτο ύποπτο στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ, του ετεροθαλούς αδελφού του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Συνελήφθη για να διευκολυνθεί η έρευνα, καθώς είναι ο φίλος της δεύτερης υπόπτου», δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας της επαρχίας Σέλανγκορ, Αμπού Σάμαχ Ματ.

Ο άνδρας είναι Mαλαισιανός και είναι ο φίλος της δεύτερης γυναίκας που τέθηκε υπό κράτηση νωρίτερα και έχει στην κατοχή της διαβατήριο Ινδονησίας.

Η γυναίκα αναγνωρίστηκε από τηλεοπτικό υλικό (CCTV) στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ενώ η σύλληψή της έγινε στις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, τοπική ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, η μαλαισιανή αστυνομία έθεσε υπό κράτηση μια γυναίκα που έφερε βιετναμέζικα ταξιδιωτικά έγγραφα και ανακοίνωσε ότι αναζητά «μερικούς» ακόμα ξένους ύποπτους στην υπόθεση του θανάτου του Κιμ Γιόνγκ Ναμ, που αρκετοί θεωρούν πολιτική δολοφονία που διατάχθηκε από το καθεστώς της Πιονγιάνγκ.

Oι ιατροδικαστές έχουν ολοκληρώσει τη νεκροψία-νεκροτομή της σορού του Κιμ Γιονγκ Ναμ, αν και τα αποτελέσματά της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Στο μεταξύ, ενώ την Τετάρτη η κυβέρνηση της Μαλαισίας απέρριψε αίτημα των αρχών της Βόρειας Κορέας για την παράδοση της σορού, σήμερα οι αρμόδιες αρχές στη Μαλαισία δηλώνουν ότι είναι πιθανό να παραδώσουν τη σορό του Κιμ Γιόνγκ Ναμ στους οικείους του, μέσω της πρεσβείας της Βόρειας Κορέας, μετά την ολοκλήρωση των αστυνομικών και ιατροδικαστικών ερευνών.

Ήδη, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Μαλαισίας δήλωσε ότι η Βόρεια Κορέα ζήτησε τη μεταφορά της σορού του Κιμ Γιόνγκ Ναμ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σάλος από τις δηλώσεις του υφυπ. Υγείας Δ. Βαρτζόπουλου – Μίλησε για «βιολογική βάση» στις γυναικοκτονίες – Τι απαντά (βίντεο)

Αναποτελεσματικές οι κυρώσεις σε Ρωσία και Ιράν

Μαρούσι: Ο 23χρονος τράβηξε όπλο αλλά μπλόκαρε – Τότε μαχαιρώθηκε στον λαιμό

Δολοφονήθηκαν δύο Ουκρανοί στρατιώτες στη Γερμανία

Άγριο φονικό στο Μαρούσι: Νεκρός 23χρονος έξω από νυχτερινό μαγαζί – Υπάρχουν και τραυματίες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr