ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία - Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ
Η Τουρκία έθεσε το πεδίο της πρώτης μάχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους Πέρσες υπό ιστορική προστασία
Η ΕΛ.Α.Σ. συνέτριψε τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του PowerPoint Μητσοτάκη - Διέλυσε την οικονομία, τον λαό και την πατρίδα
Με τη «βούλα» Μητσοτάκη παραμένει η ακρίβεια το καλοκαίρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Βράζει» ο γαλλικός λαός μετά τις αποκαλύψεις για τις αργομισθίες της συζύγου του και κάποιων από τα παιδιά του Φρανσουά Φιγιόν.
Μια ομάδα διαδηλωτών υποδέχτηκε τον υποψήφιο των κεντροδεξιών Ρεπουμπλικάνων την Παρασκευή, στο δημαρχείο της πόλης Τουρκουάν, στη βόρεια Γαλλία, φωνάζοντας «Φιγιόν, φέρε πίσω τα λεφτά» και «Ο Φιγιόν στη φυλακή».
Συνεχίζονται οι περιπέτειες του υποψηφίου προέδρου της Δεξιάς κατά τις περιοδείες του. Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τις αργομισθίες της συζύγου του και κάποιων από τα παιδιά του, ο Φρανσουά Φιγόν γίνετει δεκτός με διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις εναντίον του, αλλά δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει. Την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου, έκανε περιοδεία στην πόλη Τουρκουάν όπου τον υποδέχτηκαν διαδηλωτές, κρατώντας κατσαρόλες στα χέρια, τις οποίες χτυπούσαν και φώναζαν συνθήματα.
«Φιγιόν, φέρε πίσω τα λεφτά», φώναζαν οι διαδηλωτές, ενώ κρατούσαν πανό που έγραφαν «Ο Φιγιόν στη φυλακή», ενώ υπήρξαν και στιγμές έντασης με την αστυνομία.
«Γεννήθηκα στο Τουρκουάν. Εδώ είναι το δημαρχείο μας, πληρώνω τους φόρους μου, λοιπόν σταματήστε να μας τσαντίζετε», φώναξε ένας διαδηλωτής, ενώ κάποιος άλλος δήλωσε «αυτή η πόλη δεν ανήκει στους λωποδύτες».
Τον Φρανσουά Φιγιόν υποδέχτηκε ο δήμαρχος της πόλης Gérald Darmanin, στον οποίο επιτέθηκαν οι διαδηλωτές, φραστικά.























































