Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βούλγαροι της Αλβανίας λένε ότι είναι “Μακεδόνες” των Σκοπίων – Νέα σκοπιανή μούρλα

Βούλγαροι της Αλβανίας λένε ότι είναι “Μακεδόνες” των Σκοπίων – Νέα σκοπιανή μούρλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βουλγαρία, Σκόπια,

Μέλη της βουλγαρικής μειονότητας στην Αλβανία, που δεν θέλουν να είναι Βούλγαροι όπως μαρτυρά η γλώσσα που μιλάνε αλλά παριστάνουν τους ψευδομακεδόνες, καταδίκασαν και απαίτησαν την απόσυρση του ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που αναφέρεται στα δικαιώματα του βουλγαρικού πληθυσμού στις περιφέρειες τις Αλβανίας, Μάλα Πρέσπα, Γκόλο Μπάρντο και Γκόρα, ισχυριζόμενοι ότι εκεί ζούνε μόνο ψευδομακεδόνες, συγγενείς των άλλων βουλγαρικής καταγωγής ψευδομακεδόνων των Σκοπίων.

Όπως μεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο, η ψευδομακεδονική οργάνωσή τους «ММДЧП» ανακοίνωσε ότι με την απόφαση αυτή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βοηθά μόνο τη Βουλγαρία στο σκοπό που έχει να εξαλείψει την ύπαρξη της ψευδομακεδονικής μειονότητας.

Συγχρόνως, αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει με την πολιτική της να βοηθά την Ελλάδα.

Η οργάνωση προσθέτει ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι ο πληθυσμός σε αυτές τις περιοχές είναι ψευδομακεδονικός και αυτό είναι ένα γεγονός αποδεκτό από όλους (ποιους;), σύμφωνα με πολυάριθμες εκθέσεις περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τα ίδια τα θεσμικά όργανα, το ευρωπαϊκό δικαστήριο δικαιωμάτων του ανθρώπου κ.ά.

Μάλιστα, καλεί τους ευρωβουλευτές που ψήφισαν για αυτό, να επισκεφθούν τη Μάλα Πρέσπα και το Γκόλο Μπάρντο και να μιλήσουν με τους ντόπιους που ήδη καταδίκασαν αυτήν την απόφαση, όπως σημειώνεται από το σλαβικό «a1on.mk».

Η λεγόμενοι “σλαβομακεδόνες” είναι Βούλγαροι, μιλάνε βουλγαρικά. Ο Τίτο για να μην έχει “θέματα” με τους Βούλγαρους στα νότια σύνορα της τότε Γιουγκοσλαβίας τους είπε ότι είναι “Μακεδόνες” για να μην έχει “χώρο” προέκτασης ένας πιθανός μελλοντικός βουλγαρικός επεκτατισμός. Βεβαίως στα χρόνια της σοσιαλιστικής Γιουγκοσλαβίας δεν είχαν τολμήσει να ισχυριστούν ότι ήταν και απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αφού είτε ως Βούλγαροι είτε ως Σλαβομακεδόνες, είναι Σλάβοι και δεν έχουν καμία σχέση με την αρχαία ελληνική μακεδονική φυλή.

Τις παλαβομάρες περί καταγωγής τους από τον Μέγα Αλέξανδρο τις ξεκίνησαν αφού δημιουργήθηκε το πολυεθνικό κρατίδιό τους.

Είναι δε τόσο ανόητοι που εάν είχαν αναγνωρίσει ότι είχαν ελληνική καταγωγή, η Ελλάδα θα μπορούσε να τους αναγνωρίσει με τη σειρά της ως ένα τρίτο ελληνικό κράτος (το δεύτερο είναι η Κύπρος). Εκείνοι όμως υποκινούμενοι από τοπικούς ηγεμονίσκους και ξένους παράγοντες, είπαν ότι αν και Βούλγαροι είναι Μακεδόνες απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων, πράγμα που δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από τη λογική και την ιστορική αλήθεια.

Είναι θλιβερό, γιατί πρόκειται για μια χούφτα δυστυχισμένων ανθρώπων, που όταν πάψουν να είναι απαραίτητοι απλά θα τους διαμελίσουν και μαζί τους θα χαθεί και το παραμύθι τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διαιτητής της Euroleague έκλεψε κολόνια από αεροδρόμιο

Ο Γεραπετρίτης αδειάζει ξανά την Μπακογιάννη για το Κόσοβο

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης ψηφοθήρας με τον Μπελέρη και η Ντόρα βάζει το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Θεόδωρος Γκότσης: Η Κύπρος «δεν αναγνωρίζει την μονομερώς ανακηρυχθείσα ανεξαρτησία» του Κοσόβου

Το κατοχικό ψευδοκράτος των αποσχιστών στην Κύπρο πανηγυρίζει με τα «κατορθώματα» της Ντόρας Μπακογιάννη και της ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr