Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι εξαπέλυσαν νέα επίθεση δυτικά της Αλ Μπαμπ ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος

Οι Τούρκοι εξαπέλυσαν νέα επίθεση δυτικά της Αλ Μπαμπ ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο τουρκικός στρατός και οι μισθοφόροι ισλαμιστές τουρκόφιλοι του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) εξαπέλυσαν τη Δευτέρα το πρωί νέα επίθεση στην κατεχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) πόλη Αλ Μπαμπ στη βορειοδυτική Συρία, στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού.

Οι Τούρκοι επιτέθηκαν στις θέσεις των τζιχαντιστών δυτικά της πόλης, μιας πόλης που ψευδώς ισχυρίζονταν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ότι κατέλαβαν.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της επιχείρισης Ασπίδα του Ευφράτη, δηλαδή της τουρκικής εισβολής στη Συρία, οι Τούρκοι και μισθοφόροι τους κατέλαβαν τα κτίρια μιας επαγγελματικής σχολής και ενός αθλητικού συγκροτήματος στα δυτικά της Αλ Μπαμπ ύστερα από σκληρή μάχη με τους τζιχαντιστές.

Στη συνέχεια οι Τούρκοι προσπάθησαν να εισέλθουν πιο βαθιά στην πόλη, αλλά δεν υπάρχουν μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές περισσότερες πληροφορίες.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν τέσσερις ημέρες οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν αντεπίθεση στους Τούρκους στα δυτικά της πόλης και τους εκδίωξαν από πολλές συνοικίες που είχαν καταλάβει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Pontians: ‘Nikos Kapetanidis’ Action Association honors journalist Uzay Bulut

Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο – Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή

Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους – Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια

Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς

Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr