ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Ιμπραήμ Καραγκιούλ: Η Τουρκία πρέπει να κατακτήσει Συρία, Λίβανο, Παλαιστίνη και το Ισραήλ να καταστραφεί - «Όποιος συμμαχεί με το
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΗΠΑ: Το παρασκήνιο της κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργού Πολέμου Χέγκσεθ και του Υπουργού Στρατού Ντρίσκολ
Ιρανικό ταχύπλοο επιτέθηκε σε ελληνικών συμφερόντων πλοίο στα ανοικτά των ακτών του Ομάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αυτόνομη θα είναι τελικά, η εκλογική κάθοδος των Μπενουά Αμόν και Ζαν Λικ Μελανσόν, καθώς οι δύο υποψήφιοι για την γαλλική προεδρία δεν κατέληξαν σε συμφωνία για μία ενδεχόμενη συμμαχία, εν όψει των εκλογών του Απριλίου.
Αμόν και Μελανσόν συναντήθηκαν την Παρασκευή, δίχως να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των υποψηφίων του Σοσιαλδημοκρατικού και του Αριστερού κόμματος, αντίστοιχα.
Πηγές από τα δύο κόμματα σημείωσαν χαρακτηριστικά, ότι οι διαφορές ήταν αρκετές, ώστε να γεφυρωθούν στο εναπομείναν διάστημα έως τις κάλπες.
Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο Αμόν φέρεται να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση στον α’ γύρο των εκλογών, ενώ ο Μελανσόν την πέμπτη.
Ο ανεξάρτητος υποψήφιος, Εμανουέλ Μακρόν, σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, φαίνεται πως κερδίζει την ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λε Πεν, στον β’ γύρο των εκλογών, με διευρυμένο προβάδισμα.























































