ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λευκός Οίκος, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Ντόναλντ Τραμπ, Σον Σπάισερ,


















































Φτωχικό το «καλάθι» Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Ψίχουλα για σήμερα, ανέξοδα «θα» σε βάθος... τετραετίας
Αυτοί είναι οι δύο πιλότοι του Phantom που συνετρίβη στην Τανάγρα
Τι πέτυχε -και πού απέτυχε- το ρίσκο της Μοσάντ με τον Αχμαντινετζάντ
Ο Φαραντούρης έριξε σφαλιάρα στους Τούρκους από την Κάσο: «Πόντιση καλωδίου και επέκταση στα 12 ν.μ. νοτίου της Κρήτης»
Τανάγρα: Βίντεο από την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους - Νεκροί οι δύο πιλότοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ κλιμάκωσε την πίεση που ασκεί στο προσωπικό της αμερικανικής προεδρίας για να σταματήσουν οι διαρροές στον Τύπο, τις οποίες απεχθάνεται ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, έγραψε την Κυριακή ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Politico.
Ο Σπάισερ κάλεσε σε έκτακτη σύσκεψη στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου το προσωπικό της προεδρίας που είναι αρμόδιο για τις δημόσιες σχέσεις και το βαρύνουν υποψίες πως ευθύνεται για κάποιες τουλάχιστον από τις διαρροές, για να απευθύνει την προειδοποίηση ότι θα υπάρξουν συνέπειες αν συνεχιστούν αυτού του είδους οι διαρροές, σύμφωνα με τον Politico, ο οποίος επικαλέστηκε… πηγές στον Λευκό Οίκο.
Μάλιστα τα μέλη του προσωπικού αναγκάστηκαν να παραδώσουν τα τηλέφωνά τους για έλεγχο πριν από τη σύσκεψη.
Ο Σπάισερ τους διεμήνυσε ότι θα αντιμετωπίσουν ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα σε περίπτωση που υπάρξει διαρροή στα ΜΜΕ για όσα τους είπε.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της αμερικανικής προεδρίας επισήμανε ακόμη στους εργαζόμενους ότι διάφορες εφαρμογές κρυπτογραφίας οι οποίες διαγράφουν μηνύματα μετά την αποστολή τους είναι παράνομο να χρησιμοποιούνται από το προσωπικό του Λευκού Οίκου διότι παραβαίνουν το νόμο για τα αρχεία της αμερικανικής προεδρίας.
Η προσπάθεια του Λευκού Οίκου να πατάξει τις διαρροές καταγράφεται καθώς η ρήξη ανάμεσα στον Τραμπ και τα μέσα ενημέρωσης βαθαίνει.
Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Αμερικανός Πρόεδρος κατήγγειλε τη διασπορά «ψευδών ειδήσεων», ενώ προχθές Σάββατο, ο Τραμπ γνωστοποίησε ότι αποφάσισε να μην πάει στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου στα τέλη Απριλίου.























































