ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισλαμιστικός μαθητικός ξεσηκωμός στο Αζερμπαϊτζάν υπέρ της «χιτζάμπ» - Φήμες για στρατιώτες στασιαστές και υποκίνηση από Τουρκία και Ιράν
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Ο Αλίγιεφ του Αζερμπαϊτζάν κατηγόρησε τον Ερντογάν για «νεο-ιμπεριαλισμό» - Η Τουρκία συμπεριφέρεται στο Αζερμπαϊτζάν σαν προτεκτοράτο
Αυτές είναι οι μειώσεις σε πετρέλαιο θέρμανσης, ντίζελ κίνησης και βενζίνη
Τούρκοι φίλαθλοι μετέτρεψαν αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ σε ογκώδη διαμαρτυρία κατά του Ισραήλ
Αρχηγός Βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (MI5): Υβριδικός πόλεμος και βιολογικά όπλα «κατασκευής» Τεχνητής Νοημοσύνης - Από Ιράν, Ρωσία, Κίνα οι απειλές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το δημοψήφισμα στην Τουρκία δεν έχει καμία σχέση με τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, δήλωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί. Μετά από τις προσπάθειες των τελευταίων 22 μηνών ο κ. Αναστασιάδης μιλά «κατά τρόπο απαράδεκτο», ανέφερε ο κ. Ακιντζί και πρόσθεσε ότι αυτό μπορεί να γίνει κατανοητό μόνο μέσα στο πλαίσιο των επερχόμενων εκλογών στη «νότια Κύπρο», όπως αποκάλεσε την Κυπριακή Δημοκρατία.
Ο κ. Ακιντζί ανέφερε πως η Τουρκία δεν έχει απαιτήσει να καθυστερήσουν οι διαπραγματεύσεις. Είπε, επίσης, ότι παρακολουθεί μετά λύπης τη διαδικασία μετά την απόφαση της Βουλής για το ενωτικό δημοψήφισμα και παρατήρησε ότι δεν γίνονται προσπάθειες ακύρωσης της απόφασης.
«Κάθε μέρα που περνά η εξεύρεση λύσης καθίσταται όλο και πιο δύσκολη και παρά τις εποικοδομητικές προσπάθειες της τουρκοκυπριακής πλευράς στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, υπάρχει μια διάθεση υποτίμησης της» πρόσθεσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης.
Ο Κύπριος αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος δήλωσε ότι ο πρόεδρος Αναστασιάδης «είναι έτοιμος ακόμη και αύριο να επαναρχίσουν οι συνομιλίες».
Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι «τουρκικά εσωτερικά θέματα έχουν επηρεάσει τα μέγιστα, να μην πω πλήρως, και τις εξελίξεις στο τραπέζι των συνομιλιών».























































