ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η επίλυση του Κυπριακού θα επιταχύνει το πρόγραμμα για το φυσικό αέριο μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας, δήλωσε ο Ισραηλινός Πρέσβης στην Άγκυρα Eitan Naeh.
Σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους στην Άγκυρα, ο Ισραηλινός Πρέσβης ενημέρωσε για τις επαφές για την ενέργεια που έχουν με την τουρκική κυβέρνηση έπειτα από την εξομάλυνση των σχέσεων των δύο χωρών, λέγοντας ότι η προτεραιότητα των δύο χωρών είναι η ενεργειακή τους συνεργασία.
Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι σύμφωνα με πηγές τους αναμένεται μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού να υπογραφεί συμφωνία για το φυσικό αέριο με το Ισραήλ.
Αναμένεται επίσης μέσα σε 1.5 χρόνο να ολοκληρωθεί αγωγός φυσικού αερίου και μέχρι το 2021 να φτάσει το φυσικό αέριο του Ισραήλ στην Τουρκία.
Βεβαίως αυτοί είναι ευσεβείς πόθοι των Τούρκων, διότι το ισραηλινό φυσικό αέριο στην Τουρκία περνάει μέσα από την επίλυση του Κυπριακού, σε περίπτωση που δεν το κατάλαβαν.























































