ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ναμ πέθανε από ανακοπή καρδιάς και δεν δολοφονήθηκε

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ναμ  πέθανε από ανακοπή καρδιάς και δεν δολοφονήθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ακόμη και τα αποτελέσματα της νεκροψίας του Κιμ Γιονγκ Ναμ αμφισβητεί η Βόρεια Κορέα, με αξιωματούχο του Κιμ Γιονγκ Ουν να δηλώνει ότι ο ετεροθαλής αδελφός του Κιμ Γιονγκ Ναμ πέθανε από ανακοπή καρδιάς και δεν δολοφονήθηκε!

Ο εκπρόσωπος της Βόρειας Κορέας Ρι Τονγκ ισχυρίστηκε  ότι ο Κιμ είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, έπασχε από διαβήτη και είχε διαγνωστεί με καρδιακά προβλήματα. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έπαιρνε και σχετική φαρμακευτική αγωγή.

Η σορός ανήκει στον Κιμ Τσολ

Το πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι η Βόρεια Κορέα δεν παραδέχεται ότι ο νεκρός είναι ο Κιμ Γιονγκ Ναμ αλλά αντίθετα αναφέρει ότι η σορός ανήκει στον Κιμ Τσολ, το όνομα που αναγράφεται στο διπλωματικό διαβατήριο που είχε στην κατοχή του ο Ναμ!

Το πόρισμα του ιατροδικαστή της Μαλαισίας, που εξέτασε την σορό του ετεροθαλή αδελφού του Κιμ Γιονγκ Ουν υπογραμμίζει ότι στον άντρα είχε χορηγηθεί επικίνδυνο νευροτοξικό υγρό, το οποίο δρα μέσα σε μερικά λεπτά και επιφέρει ακαριαίο θάνατο.

Το εύρημα αυτό προκάλεσε μεγάλη ένταση στις σχέσεις της Βορείου Κορέας με την Μαλαισία, με το απολυταρχικό καθεστώς να ζητά επιμόνως την επιστροφή της σορού και απειλώντας με κυρώσεις.
Και αυτό γιατί η Μαλαισία υπονόησε ότι πίσω από την δολοφονία μπορεί να βρίσκεται και ο ίδιος ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, καθώς το νευροτοξικό υγρό είναι ιδιαίτερα δυσεύρετο.

Η Μαλαισία ισχυρίζεται ότι έχει επιβεβαιώσει ότι ο νεκρός είναι ο ετεροθαλής αδελφός του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δολοφονία 11χρονου στο Μενίδι: Επεισόδια στην Ευελπίδων – «Τον σκοτώσαμε; Καλά του κάναμε»

Γυναικοκτονία Δράμα: Τρία πρόσωπα-κλειδιά καλούνται άμεσα για κατάθεση

Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκαν DNA, ίχνη πυρίτιδας ή αίμα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού

Ο ψυχολόγος της δολοφονημένης αστυνομικίνας αποκαλύπτει για τον φονιά σύζυγό της: «Φαινόταν η χειριστικότητα του ανθρώπου»

Δράμα: 50χρονος αστυνομικός έσφαξε με οχτώ μαχαιριές τη 45χρονη σε διάσταση αστυνομικίνα σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr