ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Δολοφονίες,


















































Μήνυμα Αθήνας σε Άγκυρα: Η ελληνική κυριαρχία δεν επιδέχεται σχολιασμό
Ουκρανία: Τουλάχιστον 37 νεκροί από ρωσικό πλήγμα σε στρατιωτική αποθήκη κοντά στο Κίεβο
Μίλο Γιαννόπουλος: Απελάθηκε από τις ΗΠΑ ο ακροδεξιός σχολιαστής - Το «προφίλ» του
Πλημμύρες Νεπάλ: Στους 675 οι νεκροί - Aνησυχίες για πιθανές νέες πλημμύρες
Τραγωδία στο Μεσολόγγι: 48χρονος γιατρός πέθανε αιφνίδια στο νοσοκομείο ένώ έκανε την εφημερία του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκ έχει προκαλέσει στη Γερμανία ο 19χρονος που δολοφόνησε τον 9χρονο γείτονά του και ένα ακόμη άτομο.
Ο δράστης παραδόθηκε στις αρχές. Είχε προηγηθεί τριήμερο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.
Μαχαίρωσε το παιδί 56 φορές. Το δεύτερο θύμα του ήταν ένας 22χρονος, το πτώμα του οποίου έφερε 68 τραύματα από μαχαίρι και εντοπίστηκε απανθρακωμένο από τους αστυνομικούς σε διαμέρισμα στην πόλη Χέρνε.
Ο δράστης ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο ένα αποτρόπαιο βίντεο με το οποίο «καμάρωνε» για τη δολοφονία του 9χρονου.
Ο επικεφαλής του τμήματος Ανθρωποκτονιών της αστυνομίας στο Μπόχουμ ανέφερε:
«Ήταν ψυχρός. Ομολόγησε στους συναδέλφους μου. Θα έλεγα πως δεν είναι ανόητος. Είναι έξυπνος. Θυμάται πολλές λεπτομέρειες. Φαίνεται ψυχρός, χωρίς συναισθήματα».
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης είχε απορριφθεί πρόσφατα από το γερμανικό στρατό ως ακατάλληλος. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς πως επιχείρησε να αυτοκτονήσει αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι αποφάσισε να αφαιρέσει άλλες ζωές για να πάει στη φυλακή.























































