ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Τούρκοι τρέμουν πόλεμο με Ισραήλ, Κούρδους και Έλληνες (Ελλαδίτες και Κύπριους)
Γερμανός υπ. Εσωτερικών: Η Ελλάδα παίρνει πίσω παράτυπους μετανάστες από τη Γερμανία
Αμετακίνητοι οι αγρότες μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου: «Ας έρθουν να μας συλλάβουν»
Εξοπλισμοί 1,5 δισ. ευρώ – Πράσινο φως σε PULS, Rafale και αναβαθμίσεις - Οικοδομείται το οχυρό Ελλάδα
Ο Ζελένσκι δήλωσε έτοιμος για εκλογές στην Ουκρανία «εντός των επόμενων 60 έως 90 ημερών» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η άρση των δυτικών κυρώσεων, και η διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος επίσης απαγορεύεται, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Δεν μπορεί καν να γίνει λόγος γι’ αυτό» ήταν η απάντηση του Πεσκόφ προς τους δημοσιογράφους, όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει πιθανότητα κάποιου είδους συμφωνίας με τις ΗΠΑ στο θέμα της Κριμαίας.
Η Κριμαία έγινε τμήμα της ρωσικής επικράτειας μετά το δημοψήφισμα που διοργανώθηκε το 2014, μετά την ανατροπή του ουκρανού προέδρου Γιανουκόβιτς, στο οποίο το 94% των κατοίκων της τάχθηκε υπέρ της επανένωσης με την Ρωσία. Ωστόσο η Δύση θεωρεί την επανένωση της Κριμαίας, προσάρτηση και όχι επανένωση που προήλθε μετά τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.























































