Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκος Υπουργός: Μπορούμε να στέλνουμε κάθε μήνα 15.000 πρόσφυγες στην Ελλάδα

Τούρκος Υπουργός: Μπορούμε να στέλνουμε κάθε μήνα 15.000 πρόσφυγες στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, απείλησε την Πέμπτη την Ευρωπαϊκή Ένωση με 15.000 πρόσφυγες κάθε μήνα ως αντίποινα στις απανωτές απαγορεύσεις Τούρκων υπουργών να μεταβούν ως ομιλητές σε φιλοερντογανικές συγκεντρώσεις στην Ευρώπη.

Τα προηγούμενα 24ωρα πολλές ακόμα ευρωπαϊκές πόλεις απαγόρευσαν σε υπουργούς της Άγκυρας να πραγματοποιήσουν ομιλίες σε Τούρκους μετανάστες οπαδούς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

“Εάν θέλετε, κάθε μήνα μπορούμε να αφήνουμε 15.000 πρόσφυγες που έχουμε στην Τουρκία [να πάνε στην Ευρώπη]. Τότε να δούμε πόσο θα σοκαριστείτε”, είπε ο Σοϊλού κατά τη διάρκεια πολιτικής συγκέντρωσης ισλαμιστών στην τουρκική πρωτεύουσα.

Ο Σουλεϊμάν Σοϊλού κατηγόρησε τις ευρωπαϊκές χώρες ότι βρίσκονται πίσω από κάθε αντιερντογανική διαδήλωση και διαμαρτυρία του παρελθόντος, όπως τις διαμαρτυρίες στο Πάρκο Γκεζί το 2013, τις έρευνες για διαφθορά τον Δεκέμβριο του 2013 που ταρακούνησαν την κυβέρνηση Ερντογάν και φυσικά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016.

Οι ίδιοι “σατανικοί” δυτικοί που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανατρέψουν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι που και τώρα απαγορεύουν τις φιλοερντογανικές συγκεντρώσεις στην Ευρώπη.

Η απειλή για τους πρόσφυγες μπορεί όπως εκφέρεται να ακούγεται προς την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά στην πραγματικότητα αφορά ευθέως και αποκλειστικά την Ελλάδα, αφού ο κύριος όγκος τους θα “σκάσει” στα ελληνικά νησιά.

Υπενθυμίζουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι σε περίπτωση που η Τουρκία “αμολήσει” προσφυγικές ροές προς την Ελλάδα και μάλιστα ως αντίποινα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η χώρα μας θα το θεωρήσει επιθετική ενέργεια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Antonis Samaras, Former Prime Minister of Greece: “Permanent Stationing of Greek and Allied Forces in Cyprus” – The former PM urges Greece to immediately bring the protection of Christian-GreekOrthodox populations in Syria to the EU agenda

Νέα επίθεση Σαμαρά σε κυβέρνηση Μητσοτάκη: Η μεγάλη εθνική απειλή είναι η Τουρκία

Farantouris: Letter to Merz and von der Leyen over persecution of Christians, Alawites, Druze, and Kurds in Syria by Neo-Ottoman Jihadists

Φαραντούρης: Επιστολή προς Μερτς και φον ντερ Λάιεν για τις διώξεις Χριστιανών, Αλαουιτών, Δρούζων, Κούρδων στη Συρία από τους νεο-οθωμανούς τζιχαντιστές

Ο Χακάν Φιντάν λέει ότι το Ισραήλ επιδιώκει «πολυεθνική θρησκευτική σύγκρουση»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr