ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Συρία, Τζιχαντιστές, Χεζμπολάχ, Χομς (Έμεσα),


















































Ισραηλινός Υπουργός: «Μια ισχυρή συμμαχία Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου είναι η σωστή απάντηση στην ισλαμιστική, νεο-οθωμανική επιθετικότητα του Ερντογάν»
Η ΕΛ.Α.Σ. κονιορτοποίησε τον Γεραπετρίτη των «υποκλίσεων» και των «ήρεμων νερών» άνευ «καλωδίου»
Μάριο Νόφαλ: «Ενώ όλοι διαφωνούν για το ποιος πρέπει να ελέγχει τον νότιο Λίβανο, η Αθήνα συνεχίζει αθόρυβα να στέλνει
Κυψέλη: Πρώτα έσφαξαν το βρέφος και μετά το κατέψυξαν! Βρέθηκαν ναρκωτικά και σεξουαλικά αντικείμενα
Το ιρανικό ριάλ κατέρρευσε - ΔΕΝ έχει καμία αξία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισραήλ προειδοποίησε την Κυριακή ότι θα καταστρέψει την αντιαεροπορική άμυνα της Συρίας εάν ανταποδώσει ξανά στοχεύοντας ισραηλινά πολεμικά αεροπλάνα.
“Την επόμενη φορά που οι Σύροι χρησιμοποιήσουν τα αντιαεροπορικά τους συστήματα ενάντια στα αεροπλάνα μας θα τα καταστρέψουμε δίχως τον παραμικρό δισταγμό”, δήλωσε την Κυριακή ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Άβιγντορ Λίμπερμαν μιλώντας στο δημόσιο ισραηλινό ραδιόφωνο.
36 ώρες πριν η ισραηλινή πολεμική αεροπορία βομβάρδισε τα συριακά στρατεύματα στα δυτικά περίχωρα της Παλμύρας, στην επαρχία της Χομς.
Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι στόχος του ήταν δυνάμεις της λιβανέζικης Χεζμπολάχ, σύμμαχος της Δαμασκού, ωστόσο η συριακή πλευρά ισχυρίζεται ότι βομβαρδίστηκαν συριακές δυνάμεις και ότι δεν υπάρχει παρουσία της Χεζμπολάχ στη συγκεκριμένη περιοχή.
Οι Σύροι εκτόξευσαν αντιαεροπορικό πύραυλο S-200 με στόχο τα τέσσερα ισραηλινά τζετ που πραγματοποίησαν την επιδρομή.
Οι Σύροι ισχυρίζονται ότι χτύπησαν ένα ισραηλινό αεροσκάφος, το οποίο συνετρίβη. Το Ισραήλ διέψευσε ότι καταρρίφθηκε μαχητικό του.
Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας, το Κρεμλίνο κάλεσε την Παρασκευή τον πρεσβευτή του Ισραήλ στη Μόσχα για εξηγήσεις εξαιτίας αυτής της αεροπορικής επιδρομής που έθεσε σε κίνδυνο και τις ζωές των Ρώσων στρατιωτών που επιχειρούν στην ίδια περιοχή, ζητώντας να δημιουργηθεί μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας.
Το Ισραήλ θεωρεί την υποστηριζόμενη από το Ιράν λιβανέζικη σιιτική παραστρατιωτική οργάνωση και πολιτικό κόμμα Χεζμπολάχ τρομοκρατική οργάνωση.























































