ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζαμπχάτ Φάτεχ Αλ Σαμ, Τζιχαντιστές, Χομς (Έμεσα),


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο συριακός στρατός υποστηριζόμενος από τη συριακή πολεμική αεροπορία πραγματοποίησε την Πέμπτη στρατιωτικές επιχειρήσεις στα ανατολικά της επαρχίας Χομς, στην κεντρική Συρία, για να εκδιώξει το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) από τις πετρελαιοπηγές της περιοχής.
Στις συγκρούσεις στην περιοχή Αλ Ταλίλε, κοντά στις πετρελαιοπηγές Αράκ όχι μακριά από την Παλμύρα, οι τζιχαντιστές υπέστησαν βαριές απώλειες με δεκάδες νεκρούς.
Η συριακή πολεμική αεροπορία από την πλευρά της βομβάρδισε θέσεις των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στην κωμόπολη Αλ Σούκνα, στις πετρελαιοπηγές Αράκ, στην περιοχή του Σταθμού 3 και στους λόφους βορειοανατολικά της Παλμύρας.
Στα βόρεια της επαρχίας Χομς τα συριακά στρατεύματα επιτέθηκαν σε θέσεις της Τζαμπχάτ Φάτεχ Αλ Σαμ (πρώην Αλ Νούσρα – Αλ Κάιντα στη Συρία) στις περιοχές Αλ Κατζάρ, Κισίν και Ουμ Σαρσούχ.
Ο συριακός στρατός επίσης επιτέθηκε στις θέσεις της Αλ Κάιντα στις περιοχές Αλ Ραστάν και Αλ Σαάν όπως και στο χωριό Αϊντούν, πάντα στα βόρεια της επαρχίας της Χομς, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας δεκάδες τζιχαντιστές και καταστρέφοντας αρκετά οχήματά τους.
Την ώρα όμως που στην επαρχία της Χομς ο συριακός στρατός φαίνεται να έχει περάσει στην επίθεση, στη γειτονική επαρχία Χάμα η Αλ Κάιντα προωθείται εις βάρος των κυβερνητικών δυνάμεων.























































