Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Αμερικανοί σκότωσαν εμίρη της Αλ Κάιντα στο Αφγανιστάν

Οι Αμερικανοί σκότωσαν εμίρη της Αλ Κάιντα στο Αφγανιστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αμερικανική αεροπορική επιδρομή, που εξετέλεσε μη επανδρωμένο αεροσκάφος, στόχευσε και εξολόθρευσε ένα από τα ηγετικά στελέχη της Αλ Κάιντα στο Αφγανιστάν, ανακοίνωσε το αμερικανικό Πεντάγωνο.

Νεκρός είναι ο Καρί Γιασίν, εμίρης της Αλ Κάιντα, που κατηγορείται ότι, μεταξύ άλλων, συμμετείχε στην πολύνεκρη επίθεση σε λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα κρίκετ της Σρι Λάνκα το 2009.

Με ανακοίνωση του το υπουργείο Άμυνας υπογράμμισε ότι η επίθεση έγινε στις 19 Μαρτίου στην επαρχία Πακτίκα και σκότωσε τον Καρί Γιασίν «γνωστό ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα», που έχει δεσμούς με την οργάνωση Τεχρέκ-ε-Ταλιμπάν του Πακιστάν.

Όπως σημειώνεται, ο Γιασίν φέρεται να ευθυνόταν για μια βομβιστική επίθεση το 2008 σε ένα ξενοδοχείο στο Πακιστάν, που είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς, ανάμεσα τους δύο Αμερικανούς πολίτες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου: «Η μόνη μακροπρόθεσμη λύση για την κρίση στο Ορμούζ είναι η αναδρομολόγηση των αγωγών προς τη Μεσόγειο» – Δεν είπε πότε θα τελειώσει ο πόλεμος

Ουίλιαμς (Fed): Ο πόλεμος με το Ιράν αναμένεται να τροφοδοτήσει τον πληθωρισμό

Φόβοι για χερσαίο πόλεμο: Η απεγνωσμένη εκστρατεία του Ιράν για τη στρατολόγηση πολιτών

Χιλιάδες Αμερικανοί αλεξιπτωτιστές στη Μέση Ανατολή: Κλιμακώνεται η στρατιωτική συγκέντρωση

Λευκός Οίκος: Τι απάντησε η Κάρολαϊν Λέβιτ για τον πόλεμο με το Ιράν και τις «συνομιλίες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr