ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ραγδαία αύξηση στους θανάτους πεζών έχει σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ και κύριος λόγος για αυτό είναι η χρήση των κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια της οδήγησης ή ενώ διασχίζουν έναν δρόμο.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό δίκτυο BBC, επικαλούμενο σχετική έκθεση του αμερικανικού Συλλόγου Οδικής Ασφάλειας, το 2016 σημειώθηκαν 6.000 θάνατοι πεζών, ο μεγαλύτερος αριθμός που έχει καταγραφεί τα τελευταία 20 χρόνια. Επιπλέον, τα τελευταία 6 χρόνια, οι θάνατοι πεζών έχουν αυξηθεί κατά τέσσερις φορές σε σύγκριση με το συνολικό ποσοστό θανάτων από τροχαία ατυχήματα.
Όπως αναφέρεται στην έκθεση, ο πιο συνήθης παράγοντας για τέτοιου είδους ατυχήματα είναι η χρήση των κινητών τηλεφώνων.
«Ένας σημαντικός παράγοντας για την αύξηση του αριθμού των θανάτων πεζών πιθανόν οφείλεται στη χρήση smartphones από όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου, κάτι που αποσπά την προσοχή τόσο των οδηγών όσο και των πεζών», αναφέρεται στην έκθεση.























































