ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tσετσένος τρομοκράτης “πιάστηκε” στα τουρκικά σύνορα με 1,5 κιλό εκρηκτικά

Tσετσένος τρομοκράτης “πιάστηκε” στα τουρκικά σύνορα με 1,5 κιλό εκρηκτικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα, φέρονται να απέτρεψαν οι δυνάμεις ασφαλείας της Τουρκίας αφού όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη Τσετσένος εξτρεμιστής, ο οποίος επιχείρησε να περάσει από τη Συρία στην Τουρκία, μεταφέροντας εκρηκτικούς μηχανισμούς, οι οποίοι προορίζονταν για την πραγματοποίηση τρομοκρατικής ενέργειας σε άγνωστο -μέχρι στιγμής- σημείο.

Βρισκόταν ανάμεσα στα 18 άτομα που συνελήφθησαν στα σύνορα με τη Συρία

Ο Τσετσένος εξτρεμιστής βρισκόταν ανάμεσα στα 18 άτομα που συνελήφθησαν στα σύνορα με τη Συρία για διάφορους λόγους. Μετά από έλεγχο που έγινε στον σάκο του μουσουλμάνου τρομοκράτη, βρέθηκαν 1,5 κιλό εκρηκτικής ύλης και δύο χειροβομβίδες. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ο άνδρας συνελήφθη από τους Τούρκους στρατιώτες. Στο ίδιο γκρουπ ανθρώπων ταξίδευαν άλλοι εννέα άνδρες, 4 γυναίκες και 4 παιδιά.

Σύμφωνα με τουρκικές κυβερνητικές πηγές, οι ρωσικές υπηρεσίες κατασκοπείας είχαν προειδοποιήσει τις αντίστοιχες τουρκικές για το ενδεχόμενο εισόδου στη χώρα εξτρεμιστών, οι οποίοι θα επέστρεφαν από το Ιράκ και τη Συρία, μετά την πτώση των πόλεων που είχαν στην κατοχή τους οι τζιχαντιστές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Αλαουίτες του Ισραήλ – Τα «τέκνα του Πλάτωνα» και «στρατιώτες» του Αγίου Γεωργίου από το 1981 έχουν ισραηλινή υπηκοότητα

Οι ισραηλινοί στρατιώτες στο υπόγειο κάστρο της Χεζμπολάχ – Μια τρομοκρατική μυρμηγκοφωλιά

ΗΑΕ: Ο συγκυβερνήτης της Flydubai σχεδίαζε επίθεση τύπου 11ης Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν

Η Συρία εξετάζει το ενδεχόμενο να παράσχει στρατιωτική βοήθεια στη Σαουδική Αραβία

Οι Τούρκοι «στρατολογούν» αλλοδαπούς ακτιβιστές για «άμεσες δράσεις» στη Δυτ. Όχθη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr