ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Νίκι Χάλεϊ, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής «είναι προετοιμασμένες να κάνουν περισσότερα» στη Συρία, προειδοποίησε η αντιπρόσωπος της Ουάσιγκτον στα Ηνωμένα Έθνη, χαρακτηρίζοντας «πλήρως δικαιολογημένη» την πυραυλική επίθεση εναντίον στρατιωτικού αεροδρομίου της πολεμικής αεροπορίας της Συρίας.
Οι ΗΠΑ έκαναν ένα πολύ μετρημένο βήμα, που ήταν «πλήρως δικαιολογημένο» όταν εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον της βάσης, σε αντίδραση για την πολύνεκρη επίθεση με τοξικά αέρια στην επαρχία Ιντλίμπ, είπε η πρεσβευτής Νίκι Χάλεϊ κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
«Είμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε περισσότερα αλλά ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί», πρόσθεσε.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα μείνουν άπραγες όταν χρησιμοποιούνται χημικά όπλα. Είναι ζωτικό εθνικό συμφέρον μας να αποτρέψουμε τη διάδοση και τη χρήση των χημικών όπλων», υπογράμμισε.
Την ίδια στιγμή, ο εκπρόσωπος της Ρωσίας κατηγόρησε ευθέως την Ουάσιγκτον για παραβίαση του διεθνούς δικαίου, ζητώντας από τον ΟΗΕ να λάβει μέτρα και να αποτρέψει τυχόν δεύτερη επίθεση στη Συρία.























































