ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λειτουργεί κανονικά το αεροδρόμιο Σαϊράτ που έπληξε ο Τραμπ – Επίσκεψη Σύρου Α/ΓΕΣ (βίντεο)

Λειτουργεί κανονικά το αεροδρόμιο Σαϊράτ που έπληξε ο Τραμπ – Επίσκεψη Σύρου Α/ΓΕΣ (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές,

Το απόγευμα της Παρασκευής κλιμάκιο ανώτερων και ανώτατων αξιωματικών του συριακού στρατού, με επικεφαλής τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αλί Αγιούμπ, επισκέφθηκε το συριακό στρατιωτικό αεροδρόμιο Σαϊράτ που χτυπήθηκε από αμερικανικούς Τόμαχοκ τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο στρατηγός Αλί Αγιούμπ δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και τους στρατιώτες που τραυματίστηκαν από την πυραυλική επίθεση.

Το στρατιωτικό αεροδρόμιο Σαϊράτ που χτυπήθηκε βρίσκεται κοντά στο μέτωπο με το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), όχι σε μεγάλη απόσταση δυτικά της Παλμύρας.

Παρά τη “βροχή” από Τόμαχοκ που χτύπησε τη βάση, το απόγευμα της Παρασκευής το αεροδρόμιο λειτούργησε κανονικά και συριακά SU-22 απογειώθηκαν από αυτό για να πραγματοποιήσουν αεροπορικά χτυπήματα ενάντια στους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ανατολικά της Παλμύρας.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, στις 04.40 τοπική ώρα, τα πυραυλοφόρα καταδρομικά USS Porter και USS Ross, που πλέουν στην ανατολική Μεσόγειο, έπληξαν το στρατιωτικό αεροδρόμιο Σαϊράτ, στα δυτικά της επαρχίας Χομς της Συρίας, με 59 Τόμαχοκ. Από αυτούς «πέρασαν» και χτύπησαν τη βάση οι 23, όπως ανακοίνωσε η ρωσική πλευρά.

Η Συρία ανακοίνωσε ότι από την πυραυλική επίθεση σκοτώθηκαν έξι στρατιώτες και εννέα πολίτες μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά.

Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε 20 συριακά αεροπλάνα ενώ ρωσικές πηγές ανέφεραν ότι καταστράφηκαν εννέα αεροσκάφη της συριακής πολεμικής αεροπορίας, αποθήκες πυρομαχικών και δεξαμενές καυσίμων.

Δείτε βίντεο από την επίσκεψη του Σύρου Αρχηγού στο αεροδρόμιο την Παρασκευή το απόγευμα:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο αναδυόμενος Ψυχρός Πόλεμος Ισραήλ και Τουρκίας στη Μεσόγειο

Ο Ερντογάν θέλει να στείλει τουρκικό «ειρηνευτικό» (δηλ. κατοχικό) στρατό στον Λίβανο

Jerusalem Post: Ο ανταγωνισμός του Ερντογάν με το Ισραήλ έχει ένα νέο μέτωπο: την Αφρική

Το Ηνωμένο Βασίλειο συνέλαβε Τούρκο για παροχή χρηματοδότησης και προμηθειών στη Χαμάς ως δήθεν… ανθρωπιστική βοήθεια

Διπλωματικός πυρετός στη Δαμασκό: Επαφές του Αχμέντ αλ-Σαράα με ΗΑΕ και Σαουδική Αραβία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr