ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Νίκι Χάλεϊ, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι «έτοιμες να βάλουν ένα τέλος σε αυτό τον πόλεμο» δήλωσε η πρεσβευτής των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη Νίκι Χέιλι, πριν την ψηφοφορία του Συμβουλίου Ασφαλείας που αναμένεται να διεξαχθεί αργότερα το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης για την Συρία.
«Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με όλα μας τα μέσα την διπλωματική οδό και είμαστε έτοιμοι να σταματήσουμε αυτό τον πόλεμο», τόνισε η Χέιλι.
«Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την επιρροή τους προς οποιαδήποτε εμπλεκόμενη πλευρά για να προωθήσουν την ειρηνική επίλυση», πρόσθεσε σημειώνοντας πως: «Δεν θα στηρίξουμε μια διαδικασία που καλύπτει στον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ”.























































