ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνέχιση των διαπραγματεύσεων, που έχει αρχίσει εδώ και μήνες με την αντιπολίτευση, ζήτησε την Κυριακή ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο.
Ο Mαδούρο ανέφερε ότι συμφωνεί με το αίτημα της αντιπολίτευσης για άμεση διενέργεια των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Οι δηλώσεις του έγιναν λίγες ώρες πριν τις νέες κινητοποιήσεις των αντιπάλων του, οι οποίοι ζητούν την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο και τη διενέργεια πρόωρων προεδρικών εκλογών.
Οι διαπραγματεύσεις του Ν. Μαδούρο με την ενιαία αντιπολίτευση Κεντροαριστεράς-Κέντρου-Κεντροδεξιάς είχαν καταρρεύσει μετά από μήνες, καθώς η ηγεσία της τον είχε κατηγορήσει ότι καταστρατηγεί τα συμφωνηθέντα και χρησιμοποιεί τις συνομιλίες για να κερδίζει χρόνο.
«Εκλογές ναι, θέλω εκλογές τώρα», ανέφερε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, αναφερόμενος στις εκλογές για δημάρχους και κυβερνήτες περιφερειών της χώρας.
«Αυτό το λέω ως επικεφαλής του κράτους και επικεφαλής της κυβέρνησης», πρόσθεσε.
Οι εκλογές για τους περιφερειακούς κυβερνήτες ήταν προγραμματισμένες για τον Δεκέμβριο του 2016, ωστόσο δεν διοργανώθηκαν με ευθύνη της κυβέρνησης Μαδούρο, η οποία επικαλέστηκε οικονομικά προβλήματα.























































