ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εκλογές, Εμανουέλ Μακρόν, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ,


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ως μία «προφανή επιλογή» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Κομισιόν, Zαν Κλοντ Γιούνκερ την υποψηφιότητα Mακρόν, στον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών.
«Έχουμε την επιλογή να υπερασπιστούμε τι αντιπροσωπεύει η Ευρώπη και την άλλη επιλογή, η οποία αποσκοπεί στην καταστροφή της Ευρώπης. Είναι λοιπόν μια απλή επιλογή», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς.
«Ο κ. Γιούνκερ, θεώρησε ότι αξίζει να συγχαρούμε τον υποψήφιο που υπερασπίστηκε την επιλογή υπέρ της Ευρώπης», σημείωσε ο κ. Σχοινάς.
Η απόφαση στην ψηφοφορία «ήταν μάλλον απλή – εκείνοι που υπερασπίστηκαν τι σημαίνει η Ευρώπη και εκείνοι που απλά θέλουν να καταστρέψουν την Ευρώπη», είπε ο Σχοινάς.
«Όταν πρόκειται για την εκλογική εκστρατεία από τώρα έως τις 7 Μαΐου 2017, ελπίζουμε πραγματικά ότι θα διεξαχθεί ευρεία δημόσια συζήτηση για την Ευρώπη και τα ζητήματα που σχετίζονται με την Ευρώπη», σημείωσε ο εκπρόσωπος του Γιούνκερ.























































