ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία - Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ
Η Τουρκία έθεσε το πεδίο της πρώτης μάχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους Πέρσες υπό ιστορική προστασία
Η ΕΛ.Α.Σ. συνέτριψε τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του PowerPoint Μητσοτάκη - Διέλυσε την οικονομία, τον λαό και την πατρίδα
Με τη «βούλα» Μητσοτάκη παραμένει η ακρίβεια το καλοκαίρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο οι Ρώσοι διαδηλωτές στο κέντρο της Μόσχας για την Εργατική Πρωτομαγιά. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, σύμφωνα με την αστυνομία στη ρωσική πρωτεύουσα.
«Σχεδόν 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι διαδήλωσαν για την Πρωτομαγιά» ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία στην Κόκκινη Πλατεία, υψώνοντας σημαίες και μπαλόνια κάτω από τα τείχη του Κρεμλίνου.Το 2016 και το 2015, μόνο 100.000 άνθρωποι είχαν μετάσχει σε αυτή τη μεγάλη πορεία της Μόσχας, σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας.
Ορισμένοι διαδηλωτές κρατούσαν κομμουνιστικές σημαίες και πορτρέτα του Λένιν, υπό τον ήχο μπάντας. Άλλοι φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης.
Συνολικά, περίπου 2,6 εκατομμύρια Ρώσοι διαδήλωσαν σύμφωνα με τις αρχές.























































