ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συνελήφθη 37χρονος Παλαιστίνιος στην Κρήτη - Κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
Ρόδος: 49χρονος βίαζε την 33χρονη νύφη του και την απειλούσε ότι θα χάσει την επιμέλεια των παιδιών της
Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου
Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με 75% αποφάσισε πολιτική συμπόρευση με ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα
Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Ο Κυρανάκης ΔΕΝ αναβάθμισε το σιδηροδρομικό δίκτυο και ο Μητσοτάκης τον έχρισε γραμματέα της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε το οικονομικό κέντρο του Τορόντο το απόγευμα της Δευτέρας και η αστυνομία απέκλεισε τμήμα της περιοχής, ενώ έβγαιναν από τις σχάρες των υπονόμων πυκνοί καπνοί.
Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής του Τορόντο είπε στο γαλλόφωνο κανάλι της καναδικής τηλεόρασης (CBC) ότι το συμβάν μπορεί να οφείλεται σε έκρηξη μετασχηματιστή.
Μάρτυρας είπε στο πρακτορείο Reuters ότι έβγαινε πυκνός καπνός από τις σχάρες του υπονόμου στη γωνία των οδών Κίνγκ και Μπέι, στην καρδιά του οικονομικού κέντρου της πόλης.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας του Τορόντο δεν υπάρχουν αναφορές τραυματισμού ενώ περιπολικά και πυροσβεστικά βρίσκονται στο χώρο.
Η έκρηξη σημειώθηκε κατά την απογευματινή ώρα αιχμής, ενώ τα τρένα και τα τραμ εκτρέπονται από την περιοχή.























































