ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Ηνωμένο Βασίλειο, Τερέζα Μέι,


















































Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Brexit ποτέ δεν θα γίνει επιτυχία, τόνισε σε συνέντευξή του ο επιτελάρχης του προέδρου της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, Μάρτιν Σελμάιρ.
«Θα είναι πάντα ένα δυσάρεστο γεγονός, τόσο για την Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και για το Ηνωμένο Βασίλειο», πρόσθεσε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος, μιλώντας στην ιστοσελίδα Politico.
Ο κ. Σελμάιρ σημείωσε ότι το Brexit δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι επ’ ωφελεία είτε των Βρυξελλών είτε του Λονδίνου και ευχήθηκε οι δύο πλευρές να το διαχειριστούν με «επαγγελματικό και ρεαλιστικό τρόπο».
Επέμεινε δε ότι οι συνομιλίες του κ. Γιούνκερ με την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι στο Λονδίνο ήταν «εποικοδομητικές», παρά τον περί του αντιθέτου θόρυβο στον διεθνή Τύπο.
«Ο κ. Γιούνκερ δεν πρόκειται να αφιερώνει περισσότερη από μισή ώρα την εβδομάδα σε αυτό το θέμα, τις διαπραγματεύσεις θα χειριστεί ο Μισέλ Μπαρνιέ», συμπλήρωσε ο επιτελάρχης του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.























































