Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Σότσι θα συναντηθούν στις 11 Μαϊου Πούτιν και Αμπάς – Ποια η ατζέντα

Στο Σότσι θα συναντηθούν στις 11 Μαϊου Πούτιν και Αμπάς – Ποια η ατζέντα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν και ο πρόεδρος της Κράτους της Παλαιστίνης Μαχμούντ Αμπάς θα συναντηθούν στις 11 Μαΐου στο Σότσι, δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο Tass ο πρέσβης της Παλαιστίνης στη Ρωσία Αμπντέλ Χαφέζ Νοφάλ.

«Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Σότσι, στις 11 Μαΐου», δήλωσε ο Παλαιστίνιος πρέσβης, επισημαίνοντας ότι οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν τα αποτέλεσματα της συνάντησης κορυφής της Αραβικής Λίγκας η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αμμάν της Ιορδανίας.

Θα δοθεί έμφαση στο Παλαιστινιακό και στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, αλλά επίσης και τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε ο Παλαιστίνιος ηγέτης με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσινγκτον.

«Οι ηγέτες της Ρωσίας και της Παλαιστίνης θα συζητήσουν επίσης ζητήματα που αφορούν τις διμερείς σχέσεις και ζητήματα που σχετίζονται με τον ενδοπαλαιστινιακό διάλογο», κατέληξε ο πρέσβης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ επιθυμούν τερματισμό του πολέμου Ουκρανίας-Ρωσίας έως τον Ιούνιο

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Εσθονία: Απαγόρευση εισόδου στη χώρα για Ρώσους που πολέμησαν στην Ουκρανία

Οι IDF καταγγέλλουν: Τρομοκράτες της Χαμάς χρησιμοποιούν ασθενοφόρα, σχολεία και νοσοκομεία παραβιάζοντας την εκεχειρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr