ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν και ο πρόεδρος της Κράτους της Παλαιστίνης Μαχμούντ Αμπάς θα συναντηθούν στις 11 Μαΐου στο Σότσι, δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο Tass ο πρέσβης της Παλαιστίνης στη Ρωσία Αμπντέλ Χαφέζ Νοφάλ.
«Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Σότσι, στις 11 Μαΐου», δήλωσε ο Παλαιστίνιος πρέσβης, επισημαίνοντας ότι οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν τα αποτέλεσματα της συνάντησης κορυφής της Αραβικής Λίγκας η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αμμάν της Ιορδανίας.
Θα δοθεί έμφαση στο Παλαιστινιακό και στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, αλλά επίσης και τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε ο Παλαιστίνιος ηγέτης με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσινγκτον.
«Οι ηγέτες της Ρωσίας και της Παλαιστίνης θα συζητήσουν επίσης ζητήματα που αφορούν τις διμερείς σχέσεις και ζητήματα που σχετίζονται με τον ενδοπαλαιστινιακό διάλογο», κατέληξε ο πρέσβης.























































