ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βατικανό, Βρυξέλλες, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισραήλ, Ντόναλντ Τραμπ, Σαουδική Αραβία,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νωρίτερα υπήρχε η πληροφόρηση, ωστόσο αυτό επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ. Και αφορά στο πρόγραμμα των πρώτων του ταξιδιών στο εξωτερικό ως πρόεδρος των ΗΠΑ.
Το Ισραήλ, το Βατικανό και η Σαουδική Αραβία θα είναι ανάμεσα στους προορισμούς του πρώτου ταξιδιού στο εξωτερικό που θα πραγματοποιήσει ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως είχε αναφέρει νωρίτερα ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος.
Αυτό επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Τραμπ, μπροστά στους δημοσιογράφους, αφού είπε: “Η ανοχή είναι ο ακρωγωνιαίος λίθος της ειρήνης. Και γι’ αυτό είμαι περήφανος που κάνω μία μεγάλη και ιστορική ανακοίνωση αυτό το πρωί για να μοιραστώ μαζί σας πως το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό ως Πρέοδρος των ΗΠΑ θα είναι στη Σαουδική Αραβία, μετά στο Ισραήλ και μετά σε ένα μέρος που οι καρδινάλιοί μου αγαπούν πάρα πολύ, τη Ρώμη”.
Ο Τραμπ θα παρευρεθεί επίσης στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες στις 25 Μαΐου και της Ομάδας των Επτά (G7) στην Σικελία στις 26 Μαΐου.























































