ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών
Θρήνος στον Ολυμπιακό: Πέθανε η Κανέλλα Χρυσονίδου - Της είχαν αφιερώσει την Ευρωλίγκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι υψηλές κρατικές δαπάνες στη Γαλλία είναι ένα πρόβλημα, δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, μια ημέρα μετά τη νίκη του φιλικού προς τις επιχειρήσεις, Εμμανουέλ Μακρόν, στις γαλλικές προεδρικές εκλογές.
«Με τη Γαλλία, έχουμε ένα ιδιαίτερο πρόβλημα… Οι Γάλλοι δαπανούν υπερβολικά πολλά χρήματα και δαπανούν υπερβολικά πολλά σε λάθος τομείς. Αυτό δεν θα τους βγει», δήλωσε ο Γιούνκερ στο Βερολίνο.
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής παρευρέθη στην παρουσίαση του βιβλίου του γερμανού υπουργού Εξωτερικών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, με τίτλο «Neuvermessungen» (Επαναχάραξη), στο οποίο πραγματεύεται μεταξύ άλλων το Brexit και τις γαλλικές προεδρικές εκλογές.























































