ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρόδος: 49χρονος βίαζε την 33χρονη νύφη του και την απειλούσε ότι θα χάσει την επιμέλεια των παιδιών της
Συνελήφθη 37χρονος Παλαιστίνιος στην Κρήτη - Κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου
Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με 75% αποφάσισε πολιτική συμπόρευση με ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα
Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Ο Κυρανάκης ΔΕΝ αναβάθμισε το σιδηροδρομικό δίκτυο και ο Μητσοτάκης τον έχρισε γραμματέα της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο σοσιαλιστής απερχόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ απέκλεισε «κατηγορηματικά», κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Σερμπούρ, το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην επόμενη κυβέρνηση της Γαλλίας, την οποία θα διορίσει ο Εμανουέλ Μακρόν υπό τον πρωθυπουργό που θα επιλέξει μετά την ανάληψη της προεδρίας της χώρας.
Ο κ. Καζνέβ διευκρίνισε ότι θα ανοίξει τα χαρτιά του «εν ευθέτω χρόνω» σχετικά την όποια εμπλοκή του στην εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές.
«Το αποκλείω κατηγορηματικά», απάντησε ο κ. Καζνέβ σε δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου στο περιθώριο της επίσκεψής του, όπου απέτισε φόρο τιμής στα θύματα της επίθεσης στο Καράτσι, που σημειώθηκε την 8η Μαΐου 2002 και στοίχισε την ζωή σε 15 ανθρώπους, μεταξύ αυτών 11 Γάλλων υπαλλήλων της εταιρείας DCNS.
«Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλει να προχωρήσει σε μια ανανέωση. Το κατανοώ πολύ καλά και το βρίσκω θεμιτό», είπε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας.
«Εάν υπάρξουν χρήσιμα πράγματα να πω για το καλό της χώρας, θα τα πω» υπογράμμισε, κατόπιν επισήμανε ότι θα αφιερωθεί στη συγγραφή, καθώς και στα κοινά στο Σερμπούρ, όπου διατελούσε δήμαρχος.
Όμως «δεν έχω πρόθεση, όπως συμβαίνει πολύ συχνά στην πολιτική ζωή, να εισβάλω παντού με τη μετριότητά μου», συμπλήρωσε ο ίδιος.
«Εδώ και πέντε χρόνια είμαι υπουργός. Χρειάστηκε να ζήσω στιγμές εξαιρετικά οδυνηρές που συγκλόνισαν βαθιά την χώρα και με άγγιξαν προσωπικά, σε μεγάλο βαθμό», κάτι που περιέγραψε ως τον πρωταρχικό λόγο της απόσυρσής του από την πρώτη γραμμή της πολιτικής σκηνής.























































