ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Επιδότηση στο πετρέλαιο θέρμανσης από τις 15 Οκτωβρίου - Τι προβλέπει η τροπολογία
Υπόθεση Μαζωνάκη: Τραπεζικός λογαριασμός των γιατρών πολλών εκατομμυρίων στο εξωτερικό
Ο Αλ. Τσίπρας «ξεβράκωσε» τον Μητσοτάκη: «Αναβάθμισα συνειδητά τις σχέσεις της χώρας μας με τις ΗΠΑ» - Επί Τσίπρα (2018)
Νικόλας Φαραντούρης: Κίνδυνος να ναυαγήσει ο IMEC
Ο Αλ. Τσίπρας κεραυνός για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: ΔΕΝ χρειαζόμαστε άδεια καμίας Τουρκίας για το καλώδιο - Ο Ρούμπιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην εκκένωση του σταθμού του μετρό του Παρισιού Gare du Nord προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας οι γαλλικές Αρχές, λόγω προειδοποίησης ασφάλειας.
Η γαλλική αστυνομία άρχισε να ανοίγει τον σταθμό του μετρό του Παρισιού Gare du Nord σταδιακά, αφού πρώτα είχε απομακρύνει τους πολίτες και ολοκλήρωσε τους απαραίτητους ελέγχους.
Μάρτυρας ανέφερε στο πρακτορείο Reuters ότι τουλάχιστον 10 αστυνομικά οχήματα είχαν μεταβεί έξω από τον σταθμό στο κέντρο του Παρισίου.
«Τέλος των εξακριβώσεων. Σταδιακή επιστροφή στην ομαλότητα» ανακοίνωσε στη συνέχεια η αστυνομία μέσω Twitter.
Οι Αρχές δεν εξέδωσαν ανακοίνωση και δεν έδωσαν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν.






















































