Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόρεια Κορέα: Μπλόφα οι απειλές Tραμπ για πυρηνικό πόλεμο

Βόρεια Κορέα: Μπλόφα οι απειλές Tραμπ για πυρηνικό πόλεμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις αναφορές του Ντόναλντ Τραμπ για πυρηνικό πόλεμο αναφέρθηκε η Βόρεια Κορέα που χαρακτήρισε μπλόφα τις απειλές του προέδρου των ΗΠΑ για πολεμική σύρραξη τον Απρίλιο.

“Ανόητος και ανούσιος ο Τραμπ”

Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Β. Κορέας, το καθεστώς υποστηρίζει πως θα επιταχύνει τις προσπάθειες του για την παραγωγή πυρηνικών όπλων ενώ χαρακτηρίζει ανούσια την πολιτική του Tραμπ απέναντι του.

«Ο Απρίλιος πέρασε, ήρθε ο Μάιος.Το μεγάλο show των ΗΠΑ και το σενάριο ενός πολέμου τον Απρίλιο τελείωσε με αποτυχία. Η διοίκηση Tραμπ αποδείχθηκε πόσο ανούσια και ανόητη ήταν απέναντι στη Β. Κορέα.

Ακόμα και εάν η διοίκηση Tραμπ επιμένει να φωνάζει για έναν πόλεμο το Μάιο για να αποφύγει τη ντροπή, κανείς δεν θα την πιστέψει» επισημαίνει το καθεστώς.

Την ίδια στιγμή ο Λευκός Οίκος χαρακτηρίζει ανησυχητική εξέλιξη τη σύλληψη και τέταρτου Αμερικάνου στη Βόρεια Κορέα
«Είναι προφανές ότι είναι ανησυχητικό.
Είμαστε ενήμεροι γι’ αυτό και θα εργαστούμε μέσω της πρεσβείας της Σουηδίας, μέσω του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, για να ζητήσουμε την απελευθέρωση των ατόμων εκεί» υποστήριξε ο Sean Spicer.

Το περασμένο Σάββατο τέθηκε υπό κράτηση ο Kim Hak Song, ο οποίος εργαζόταν στο Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Πιονγιάνγ λόγω υποψίας ότι διέπραττε «εχθρικές πράξεις εναντίον του κράτους».
Τέσσερις Αμερικανοί βρίσκονται υπό κράτηση στη Βόρεια Κορέα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ

Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή

«Άνοιγμα» Μακρόν σε Πούτιν: Η μυστική αποστολή στη Μόσχα για διάλογο και η … σκιά του Τραμπ

ΗΠΑ και Ρωσία συμφώνησαν να επαναφέρουν τον διάλογο μεταξύ στρατιωτικών υψηλού επιπέδου

Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν – Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr