ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Ρεξ Τίλερσον, Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Ελλάδα και Αίγυπτος ολοκληρώνουν την οριοθέτηση ΑΟΖ μέχρι Κύπρο
Δημοσκόπηση Metron: Κάτω από το 25% η ΝΔ που ο Μητσοτάκης έχει θέσει ως όριο για αλλαγή ηγεσίας
Pizza Fan: Επιχείρηση του ελληνικού FBI για πειραγμένες ταμειακές στη μεγάλη αλυσίδα πιτσαρίας
Pizza Fan: Ένα εκατ. ευρώ είχε ο ιδιοκτήτης σε δωμάτιο-κρύπτη - Κλειστά τα καταστήματα της Pizza Fan
Νίκος Δένδιας: «Η παραδοσιακή διάκριση μεταξύ ειρήνης και πολέμου, πολιτικού πεδίου και στρατιωτικού πεδίου, έχει πλέον αμβλυνθεί» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον υποδέχθηκε στην Ουάσινγκτον τον ομόλογό του της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ πριν από συνάντηση του τελευταίου με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στάθηκε δίπλα στον κ. Λαβρόφ και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνέχιση του «διαλόγου» και των «ανταλλαγών» ανάμεσα στις δύο δυνάμεις οι οποίες διατηρούν πολύ κακές σχέσεις, κυρίως εξαιτίας των συγκρούσεων στη Συρία και την Ουκρανία.
Η συνάντηση, μετά την οποία θα ακολουθήσει στις 17:30 (ώρα Ελλάδας) η συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο με τον πρόεδρο Τραμπ, πραγματοποιείται ενώ στην Ουάσινγκτον η πολιτική ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική την επομένη της απόλυσης του επικεφαλής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, που προκάλεσε σοκ.
Οι υπηρεσίες του Τζέιμς Κόμεϊ ερευνούν για ενδεχόμενη συνέργεια ανάμεσα στο περιβάλλον του Ντόναλντ Τραμπ και τη Ρωσία στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.
Ερωτηθείς εάν η υπόθεση θα επηρεάσει τις συνομιλίες τους, ο Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος είναι συχνά ειρωνικός με τους δημοσιογράφους, απάντησε ερωτώντας: «Απολύθηκε; Θα αστειεύεστε».
Ο Ρώσος υπουργός, ο οποίος δεν είχε μεταβεί στην Ουάσινγκτον από τον Αύγουστο του 2013, επιδιώκει την υποστήριξη της Ουάσινγκτον σε σχέδιο της Μόσχας για να μειωθεί η βία στη Συρία.
Θα είναι η πρώτη συνάντηση του νέου ενοίκου του Λευκού Οίκου με υψηλόβαθμο Ρώσο αξιωματούχο και θα επιτρέψει να προετοιμαστεί μια προσεχής συνάντηση ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν.























































