ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τραμπ κοινοποίησε εικόνα-προειδοποίηση για «καταιγίδα που πλησιάζει»
Αυτοκινητοπομπή αναχώρησε από τη Δυτ. Λιβύη για τη Γάζα - Τουρκικός στολίσκος με «ακτιβιστές» πλέει προς τη Γάζα
ΔΠΔ: Νέες εντάλματα σύλληψης κατά πέντε Ισραηλινών αξιωματούχων
Το Ιράν λανσάρει ψηφιακή πλατφόρμα πληρωμών για τη διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ
Παγκόσμιος συναγερμός για τον ιό Έμπολα- Πώς μεταδίδεται - Περιορισμένα τα θεραπευτικά εργαλεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντιμέτωπος με φυλάκιση είναι ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου που κατηγορείται ότι πέταξε καυτό νερό στον σεφ του πάνω στην οργή του επειδή δεν μαγείρεψε σωστά ένα… αβγό.
Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας, Djamel Benrejdal, πέταξε το καυτό νερό στον Chouaib Boussera, έπειτα από παράπονα ότι απέτυχε να βράσει σωστά ένα αβγό, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, όπως μεταδίδει η βρετανική Daily Mail.
Μάλιστα, μετά τα όσα έγιναν και ενώ ο εργαζόμενος είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο χέρι του, ο ιδιοκτήτης διέταξε τον σεφ να συνεχίσει τη δουλειά του. Έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο επίδεσμο με γιαούρτι μέλι και κρεμμύδια, του έδεσε το χέρι και αρνήθηκε να τον αφήσει να πάει στο νοσοκομείο.


Στην αστυνομία και στο δικαστήριο, ο ιδιοκτήτης υποστήριξε πως επρόκειτο για ατύχημα. Το περιστατικό σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2016 και η υπόθεση αναβίωσε πρόσφατα στο δικαστήριο. Η απόφαση του δικαστή πρόκειται να ανακοινωθεί μέχρι τις 9 Ιουνίου.























































