ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νομική δήλωση μέσω επιστολής με τους δικηγόρους του κατέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να καταστήσει σαφές με όλους τους προσφερόμενους τρόπους, ότι δεν έχει «πάρε-δώσε» με τη Ρωσία.
Ο Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε την επιστολή που ανέφερε ότι δεν έχει κάνει επενδύσεις στη Ρωσία, ούτε έχει κάποιο εισόδημα από εκεί. Όλα τα στοιχεία, όπως τονίζει, βασίζονται στις φορολογικές του δηλώσεις.
Υπάρχει ωστόσο μία αναφορά για «ορισμένες εξαιρέσεις», οι οποίες αφορούν την πώληση μίας κατοικίας στη Ρωσία, αξίας 54 εκατ. δολαρίων, τα προϊόντα του 2012 Miss Universe, αξίας 12,2 εκατ. δολαρίων και «η πώληση αγαθών και υπηρεσιών σε Ρώσους και ρωσικούς φορείς».
Ένα μεγάλο ερωτηματικό, επίσης, προκύπτει από το γεγονός ότι η επιστολή κοινοποίηθηκε από τον Λευκό Οίκο στις 8 Μαρτίου, αλλά παρουσιάστηκε μετά από διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών.























































