ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συρία: Ένταση στην Ελληνορθόδοξη πόλη Σουκαϊλαμπίγια (Σελευκόβηλος): Οι Έλληνες (Ρωμιοί) της Συρίας ζητούν προστασία και απονομή δικαιοσύνης
Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ
Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ... σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες
Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές
6ος Γύρος του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδος-ΗΠΑ: Τι θα συζητηθεί, τι θα υπογραφεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Bαρέως το έχει πάρει η Χίλαρι Κλίντον την ήττα της της από τον Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου και αποφάσισε να ενεργοποιηθεί ξανά.
Μετά από μια μακρά σιωπή η πρώην υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία επιστρέφει στην πολιτική σκηνή θέλοντας να στηρίξει την αντίσταση κατά της ατζέντας του Ντόναλντ Τραμπ με μια νέα οργάνωση, που ίδρυσε.
«Ξεκινούμε την Onward Together [“Μπροστά Μαζί”] για να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να εμπλακούν με την πολιτική, να οργανωθούν, ακόμη και να θέσουν υποψηφιότητα», έγραψε η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ στο λογαριασμό της στο Twitter.























































