ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Greek Linguistic Heritage as a Universal Phenomenon – Papapostolou: "The ideal vehicle for concepts, knowledge, and dialogue" 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Σερβία αποκάλυψε τον πύραυλο ALAS-C, έναν εγχώρια σχεδιασμένο και κατασκευασμένο πύραυλο παράκτιας άμυνας.
Ο πύραυλος αυτός διαθέτει σύστημα καθοδήγησης μέσω τηλεοπτικής εικόνας.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα janes.com, στο πεδίο βολής που παρουσιάστηκε, έπληξε ένα κινούμενο στόχο στα 12,5 χιλιόμετρα που σύμφωνα με τους κατασκευαστές του είναι η μισή απόσταση στην οποία μπορεί να χτυπήσει στόχους.
Η σερβική εταιρία EDePro που τον κατασκεύασε ανέφερε πως το βεληνεκές του θα αυξηθεί στα 50-60 χιλιόμετρα από τα 25 που είναι τώρα.
Ο πύραυλος αυτός φτιάχτηκε για να αγοραστεί από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και κύριος στόχος του πυραύλου αυτού είναι να καταστρέφει εχθρικά περιπολικά σκάφη.
Ο αρχικός ALAS είχε κατασκευαστεί για να καταστρέφει τεθωρακισμένα, κέντρα ελέγχου, οχυρώσεις.























































