ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Δολοφονίες,


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νεκρός από επίθεση με μαχαίρι έπεσε ο πρώην πρόεδρος της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ρούεν στη Γαλλία.
Ακολούθησαν πυροβολισμοί ενώ σύμφωνα τις πρώτες πληροφορίες περισσότερα από 20 αυτοκίνητα της αστυνομίας και στρατιωτικά οχήματα έχουν αποκλείσει μεγάλη περιοχή της πόλης, περίπου 50 χιλιόμετρα βόρεια του Παρισιού. Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για τραυματίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα τοπικά μέσα νεκρός είναι ο Pascal Darmon, πρώην πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ρουέν και έμπορος, ο οποίος μαχαιρώθηκε μέσα στην κάβα που διατηρεί.
Αυτόπτες μάρτυρες επίσης αναφέρουν ότι άκουσαν πυροβολισμούς καθώς η αστυνομία περικύκλωνε την κάβα του Darmon.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης, που είχε στην κατοχή του εκτός από το μαχαίρι και ένα όπλο, κρυβόταν σε γειτονικό διαμέρισμα. Προσπάθησε να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε και έχει συλληφθεί από τις αρχές.
Άγνωστα παραμένουν ωστόσο τα αίτια της δολοφονίας.
Υπενθυμίζεται ότι το 2016, στην ίδια πόλη, δύο άνθρωποι μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου έναν ιερέα, αφού πρώτα είχαν κρατήσει κάποιους ομήρους.























































