Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βλάντιμιρ Πούτιν: Δεν μας αποκάλυψε καμία απόρρητη πληροφορία ο Τραμπ – Κάποιοι στις ΗΠΑ έχουν σχιζοφρένεια

Βλάντιμιρ Πούτιν: Δεν μας αποκάλυψε καμία απόρρητη πληροφορία ο Τραμπ – Κάποιοι στις ΗΠΑ έχουν σχιζοφρένεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ρωσία είναι έτοιμη να παράσχει τα στενογραφημένα πρακτικά των συνομιλιών που είχε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, εάν το θελήσει η αμερικανική κυβέρνηση.

Τη δήλωση αυτή έκανε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με αφορμή τις πληροφορίες αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με τις οποίες ο Τραμπ αποκαλύψε στον Λαβρόφ διαβαθμισμένες πληροφορίες κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στην Ουάσιγκτον.

«Εάν η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών θεωρεί ότι είναι δυνατόν, είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε την καταγραφή της συνομιλίας του Λαβρόφ με τον Τραμπ στη Γερουσία και στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, φυσικά στην περίπτωση που η αμερικανική κυβέρνηση επιθυμεί κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Πούτιν.

Ο Πούτιν κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ιταλό πρωθυπουργό Πάολο Τζεντιλόνι, ισχυρίσθηκε ότι ο Λαβρόφ «δεν τον ενημέρωσε για καμιά από τις ανύπαρκτες διαβαθμισμένες πληροφορίες, ούτε τον ίδιο ούτε κανέναν άλλον».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι «στις ΗΠΑ εξελίσσεται κάποια πολιτική σχιζοφρένεια» και πρόσθεσε ότι όποιοι δημιουργούν αυτό το παραλήρημα είναι είτε βλάκες είτε επικίνδυνοι και βλάπτουν τις Ηνωμένες Πολιτείες δημιουργώντας εντάσεις στην εξωτερική πολιτική.

Σημειώνεται ότι ο Τραμπ φέρεται να έδωσε στον Ρώσο ΥΠΕΞ απόρρητες πληροφορίες σχετικές με την δράση του Ισλαμικού Κράτους, που προέρχονται από μυστικές υπηρεσίες άλλης χώρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μπλίνκεν: Η Χαμάς εξετάζει μια εξαιρετικά γενναιόδωρη πρόταση για εκεχειρία στη Γάζα

Ο Ζελένσκι καλεί τις ΗΠΑ να επισπεύσουν τις παραδόσεις όπλων

Ο ρωσικός στρατός προελαύνει στην Ανατ. Ουκρανία

Αναποτελεσματικές οι κυρώσεις σε Ρωσία και Ιράν

Η Ουκρανία αναφέρει επιδείνωση της κατάστασης στο μέτωπο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr