ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μάλι, Τζιχαντιστές,


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Γαλλία θα είναι ασυμβίβαστη στη μάχη της εναντίον των μαχητικών ισλαμιστών στο Μάλι και στην περιοχή του Σαχέλ, δήλωσε ο επικεφαλής του γαλλικού κράτους Εμανουέλ Μακρόν, στη διάρκεια της πρώτης επίσκεψής του εκτός ευρωπαϊκών συνόρων.
Μιλώντας δίπλα στον πρόεδρο του Μάλι Ιμπραήμ Μπουμπάκαρ Κέιτα στη στρατιωτική βάση του Γκάο, στο βόρειο Μάλι, όπου σταθμεύουν περίπου 1.600 Γάλλοι στρατιώτες, ο κ. Μακρόν δήλωσε επίσης ότι η Γαλλία είναι αποφασισμένη να δράσει ώστε η περιοχή να παραμείνει ασφαλής και θα επιδιώξει να ενισχύσει τη συνεργασία με τη Γερμανία γι’ αυτό τον σκοπό.
«Η Γερμανία είναι παρούσα σε επιχειρήσεις υποστήριξης», δήλωσε.
«Θέλω να ενισχύσω αυτή τη σύμπραξη και να εξασφαλίσω ότι αυτή η δέσμευση της Γερμανίας, η οποία είναι ήδη παρούσα, μπορεί να ενισχυθεί. Η Γερμανία γνωρίζει τι διακυβεύεται εδώ και αφορά επίσης την ασφάλεια της Ευρώπης και του μέλλοντός μας. Ούτε η Γαλλία ούτε η Γερμανία είναι απομονωμένα νησιά», πρόσθεσε.























































