ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκικά στρατεύματα στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ - Νετανιάχου: «Δεν θα ανεχθούμε»
Ο Τραμπ εξαγγέλλει σαρωτικές οικονομικές κυρώσεις κατά του Ιράν και προειδοποιεί όσους στηρίζουν την Τεχεράνη
Οι Χούτι ενδέχεται να εξαπολύσουν χερσαία επίθεση στα σύνορα της Σαουδικής Αραβίας
Πανσέληνος Αυγούστου: Μια νύχτα εσωτερικής ανάτασης - Το φως συναντά τη νοσταλγία του καλοκαιριού που φεύγει
Έρχεται έντονη πολυήμερη ζέστη - Πιθανότατα να γίνει καύσωνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η βρετανική κυβέρνηση θα συνεχίσει τις προσπάθειες για μείωση των μεταναστευτικών ροών προς το Ηνωμένο Βασίλειο, ξεκαθάρισε η πρωθυπουργός Tερέζα Μέι, προαναγγέλλοντας μάλιστα πως θα εφαρμοστούν και οι σχετικοί περιορισμοί το αμέσως επόμενο διάστημά για τους πολίτες της Ε.Ε. που θέλουν να μεταβούν στο νησί.
Η επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης έχει επανειλημμένα τονίσει την ανάγκη να μειωθεί ο αριθμός των μεταναστών προς το νησί, από τις 300.000 που είναι ετησίως σε «λίγες δεκάδες χιλιάδες».
Μάλιστα, είπε πως οι ίδιοι «οι Βρετανοί πολίτες επιθυμούν την συρρίκνωση των μεταναστευτικών ροών».
Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως η ελεύθερη διακίνηση των πολιτών είναι μία από τις τέσσερις θεμελιώδεις ελευθερίες της Ε.Ε., οι οποίες, όπως έχουν υπογραμμίσει οι Βρυξέλλες, πρέπει να γίνουν αποδεκτές αν το Λονδίνο θέλει να συνεχίσει να έχει πρόσβαση στην ενιαία αγορά του μπλοκ.
Επί αυτού, σχολίασε πως «όσοι από την Ε.Ε. θέλουν να τιμωρήσουν τη Βρετανία για το Brexit, πρέπει να ξέρουν πως η μη επίτευξη συμφωνίας είναι καλύτερο σενάριο (για το Ηνωμένο Βασίλειο) από μία κακή συμφωνία».























































