ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιταλία, Μισέλ Ομπάμα, Μπάρακ Ομπάμα, Φωτογραφίες,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Μπάρακ Ομπάμα ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ηγέτες. Μπορεί να ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ, ωστόσο, δεν τον λάτρευαν μόνο οι Αμερικανοί αλλά και οι κάτοικοι πολλών χωρών του πλανήτη.
Αυτή την αγάπη εισέπραξε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος στη Μπολόνια. Την ώρα που έκανε βόλτα σε παραδοσιακή γειτονιά της πόλης, ο Μπάρακ Ομπάμα δέχθηκε αγκαλιές και φιλιά από θαυμαστές τους.
Αν και συνοδευόταν από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, ο Ομπάμα ήταν ιδιαίτερα φιλικός με τον κόσμο που ήθελε να του σφίξει το χέρι, να τον φιλήσει και να βγάλει φωτογραφία μαζί του.

Το ζεύγος Ομπάμα βρίσκεται στην Ιταλία, η οποία είναι ένας ακόμη σταθμός των διακοπών του. Αρχικά επισκέφτηκαν την Τοσκάνη και έπειτα βρέθηκαν στην Μπολόνια.
Ο φωτογραφικός φακός τους «έπιασε», την Τρίτη, σε στιγμές χαλάρωσης σε γεύμα τους στη βίλα Borgo Finocchieto, όπου και διέμεναν στην Τοσκάνη.

Το ταξίδι του ζεύγους Ομπάμα στην Ιταλία, την χρονική περίοδο που βρέθηκε και ο Ντόναλντ Τραμπ εκεί στην πρώτη του περιοδεία, έκανε πολλούς να μιλήσουν για μια καθόλου τυχαία επιλογή. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν πως οι Ομπάμα ήθελαν να επισκιάσουν την άφιξη του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ.























































