ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σουλτς: Καταστροφέας των δυτικών αξιών ο Τραμπ

Σουλτς: Καταστροφέας των δυτικών αξιών ο Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος του κεντροαριστερού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας (SPD) κατηγόρησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ότι καταστρέφει τις δυτικές αξίες και υπονομεύει τη διεθνή συνεργασία.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο, ο εκ των βασικών υποψηφίων για την καγκελαρία Μάρτιν Σουλτς έκρινε ότι ο Ντ. Τραμπ είναι «ο καταστροφέας όλων των δυτικών αξιών» και πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπονομεύει την ειρηνική συνεργασία των κρατών η οποία βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και την ανοχή.

«Οφείλει κάποιος να εναντιωθεί σε έναν τέτοιο άνθρωπο και την ιδεολογία του, αυτή του επανεξοπλισμού», πρόσθεσε ο κ. Σουλτς.

Νωρίτερα ο κ. Τραμπ επέκρινε ξανά τη Γερμανία για το εμπορικό της πλεόνασμα και το επίπεδο των στρατιωτικών της δαπανών, μία ημέρα αφού η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ εξέφρασε αμφιβολίες για το πόσο αξιόπιστος εταίρος είναι πλέον οι ΗΠΑ.

«Έχουμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ εμπορικό έλλειμμα με τη Γερμανία, επιπλέον (οι Γερμανοί) δαπανούν ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ απ’ όσα θα έπρεπε για το ΝΑΤΟ και το στρατό. Πολύ κακό για τις ΗΠΑ. Αυτό θα αλλάξει», τόνισε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χάρης Τζήμητρας: «Το Ισραήλ και ο κύριος Νετανιάχου είναι, κατά την άποψή μου, δύο διαφορετικά πράγματα – Οι σχέσεις με το Ισραήλ υπήρχαν από τον Γιώργο Παπανδρέου και ενισχύθηκαν πάρα πολύ με τον κύριο Τσίπρα»

Γερμανία: Η Νάνα Μούσχουρη τιμήθηκε με το βραβείο του Τάγματος της Αξίας

6ος Γύρος του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδος-ΗΠΑ: Τι θα συζητηθεί, τι θα υπογραφεί

Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ

Χρυσή ισοπαλία για την αλύγιστη Εθνική Ελλάδας 0-0 με τη Γερμανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr