ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ρωσία,


















































Ασυνάρτητος μπουρδολόγος και τζάμπα μάγκας μακεδονοκάπηλος ο Μαρινάκης
Θυμωμένος ο Αλ. Τσίπρας με τον Μητσοτάκη: Ερημώνει τη χώρα και φέρνει ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ - Ο λαός δεν θα έχει
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν άδραξε την κατάλληλη ευκαιρία για να απαντήσει στα όσα του προσάπτει η Δύση, καθώς μετά την πρώτη του συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν στις Βερσαλίες, ο Ρώσος πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα “Le Figaro” κι εκεί τα είπε όλα.
Φορώντας σκούρο μπλε κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μπορντό γραβάτα, ο Βλάντιμιρ Πούτιν πέρασε στην αντεπίθεση επισημαίνοντας πως «πράγματι υπάρχει δυσπιστία μεταξύ των Ρώσων και των Δυτικών», ενώ τόνισε ότι οι υποψίες σε ό,τι αφορά τις ρωσικές παρεμβάσεις στην προεκλογική εκστρατεία των αμερικανικών και των γαλλικών εκλογών είναι φανταστικές.
«Σταματήστε να επινοείτε φανταστικές ρωσικές απειλές», ήταν το μήνυμα του Ρώσου προέδρου προς τη Δύση.
Με σοβαρό ύφος κι έχοντας απέναντι του τους βετεράνους δημοσιογράφους της εφημερίδας “Le Figaro”, Αλέξι Μπρεζέ και Ρενό Ζιρά, ο Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκαθάρισε πως η Μόσχα δεν είχε κανένα ρόλο στις εκλογικές διαδικασίες των δύο χωρών.
Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο ρωσικό Κέντρο Πολιτισμού που βρίσκεται στη καρδιά του Παρισιού στις 29 Μαίου, στις 18:10, ώρα Γαλλίας.























































