ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη 44χρονος στο ξενοδοχείο του Τραμπ – Είχε όπλα και πυρομαχικά

Συνελήφθη 44χρονος  στο ξενοδοχείο του Τραμπ – Είχε όπλα και πυρομαχικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας ένοπλος άνδρας συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Trump International Hotel, το ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Ουάσινγκτον που ανήκει στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ,  σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή δημοσιεύματα, ο 43χρονος Bryan Moles από την Πενσιλβάνια συνελήφθη από τις Αρχές έχοντας πάνω του ένα τουφέκι, ένα περίστροφο και μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών.

Η σύλληψη έγινε χάρη στην ανώνυμη καταγγελία ενός άνδρα, ο οποίος επικοινώνησε με τις τοπικές Αρχές και τις ενημέρωσε ότι ο Moles, ο οποίος είχε διατυπώσει στο παρελθόν απειλές κατά του Αμερικανού προέδρου, ταξίδευε στην Ουάσινγκτον κουβαλώντας μαζί του όπλα και σφαίρες.

Ο Moles έκλεισε δωμάτιο στο ξενοδοχείο του Τραμπ, πιθανόν με την ελπίδα ότι θα συναντούσε εκεί τον Αμερικανό πρόεδρο. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, χάρη στη βοήθεια του πληροφοριοδότη και την άμεση παρέμβαση των αρχών «απετράπη μια τραγωδία», ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί εάν ο συλληφθείς είχε πραγματικά πρόθεση να βλάψει τον Ντόναλντ Tραμπ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρούτε προς ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους: Ο Τραμπ απαιτεί δεσμεύσεις για το Ορμούζ εντός ημερών

Ελλάδα: «Εντελώς αντιπαραγωγικές» οι ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

Πιθανή πόντιση θαλάσσιων ναρκών από το Ιράν στα Στενά του Ορμούζ

Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ θα συζητήσει με τον Ρούτε την αποχώρηση των ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ

Το Ιράν σταμάτησε τη διέλευση δεξαμενοπλοίων από το Ορμούζ λόγω της «παραβίασης» της συμφωνίας εκεχειρίας από το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr