ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγγλία, Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλαμιστές, Λονδίνο, Ντόναλντ Τραμπ, Τζιχαντιστές,


















































Οι Ισραηλινοί καταλαμβάνουν τον τουρκικό τζιχαντιστικό στολίσκο που έπλεε προς τη Γάζα
Η Τουρκία καταδίκασε την αναχαίτιση του τουρκικού τζιχαντιστικού στολίσκου από το Ισραήλ: «Πράξη πειρατείας» λένε οι νεο-οθωμανοί πειρατές
Αλέξης Τσίπρας: «Ούτε νωρίς ούτε αργά, τώρα είναι η ώρα» - 26 Μαΐου το νέο κόμμα
Το ΚΥΣΕΑ έδωσε το «πράσινο φως» για τις δύο φρεγάτες Bergamini
Αλ. Τσίπρας: Οι αναρτήσεις που δείχνουν την ημερομηνία ανακοίνωσης του νέου κόμματος του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε σήμερα τον κόσμο να πάψει να είναι «πολιτικά ορθός» ώστε να διασφαλίσει την ασφάλεια, αφού τρεις τζιχαντιστές οδήγησαν ένα βαν εναντίον πεζών και μαχαίρωσαν ανθρώπους στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν επτά και να τραυματίσουν τουλάχιστον 48.
«Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε πολιτικά ορθοί και να καταπιαστούμε με την ασφάλεια του λαού μας», έγραψε την Κυριακή ο Τραμπ.
«Εάν δεν φανούμε έξυπνοι, το πράγμα θα χειροτερέψει».
Και ο Αμερικανός πρόεδρος συνέχισε: «Τουλάχιστον 7 νεκροί και 48 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση και ο δήμαρχος του Λονδίνου λέει πως ‘δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!'”.
Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν -ο οποίος εξελέγη πέρυσι και είναι ο πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος μεγάλης δυτικής πρωτεύουσας- είχε δηλώσει νωρίτερα πως οι Βρετανοί δεν πρέπει να ανησυχήσουν βλέποντας μια αυξημένη αστυνομική παρουσία στους δρόμους του Λονδίνου μετά την επίθεση.
Νωρίτερα ο Τραμπ είχε προσφέρει στη Βρετανία τη βοήθεια των ΗΠΑ και είχε αναφερθεί στην ταξιδιωτική απαγόρευση που επιχειρεί να περάσει ως ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για τους Αμερικανούς.























































