Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο Τραμπ επιτέθηκε στον δήμαρχο του Λονδίνου

Γιατί ο Τραμπ επιτέθηκε στον δήμαρχο του Λονδίνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βολές κατά του δημάρχου του Λονδίνου Σαντίκ Καν εκτόξευσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορώντας τον ότι χρησιμοποίησε μια «άθλια δικαιολογία» για να εξηγήσει μια δήλωση που έκανε στον απόηχο της τρομοκρατικής επίθεσης του Σαββάτου στη βρετανική πρωτεύουσα.

Ο κ. Καν ανέφερε την Κυριακή, σε μια από τις πρώτες του δηλώσεις προς τους Λονδρέζους μετά την επίθεση, ότι δεν θα πρέπει να ανησυχήσουν βλέποντας αυξημένη αστυνομική παρουσία στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.

Άμεσα, ο κ. Τραμπ του έγραψε στο Twitter: «Τουλάχιστον 7 νεκροί και 48 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση και ο δήμαρχος του Λονδίνου λέει πως “δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας”!».

Tι απάντησε εκπρόσωπος του δημάρχου

Εκπρόσωπος του κ. Καν απάντησε ότι ο δήμαρχος έχει «σημαντικότερα πράγματα να κάνει» από το να απαντήσει στο «κακά ενημερωμένο» μήνυμα του Αμερικανού προέδρου, ενώ ο κ. Τραμπ έγινε στόχος σφοδρών επικρίσεων από τον Τύπο για το σχόλιο αυτό.

Τη Δευτέρα ο κ. Τραμπ επανήλθε σχολιάζοντας και πάλι μέσω Twitter: «Άθλια δικαιολογία από τον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν, ο οποίος έπρεπε να σκεφτεί γρήγορα για την “δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας” δήλωσή του. Τα MSM (σ.σ. αναφέρεται στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης) προσπαθούν σκληρά για να την πουλήσουν».

Ο k. Καν εξελέγη πέρυσι δήμαρχος του Λονδίνου και έγινε ο πρώτος μουσουλμάνος που ηγείται μιας μεγάλης δυτικής πρωτεύουσας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των ΗΠΑ τον τζιχαντιστή Γκολάνι

Η Νορβηγία αρνείται τη συμμετοχή στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ

«Δεν υπάρχει εναλλακτική» στο σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα, δηλώνει ο Πρωθυπουργός του Κατάρ

Συρία: Τετραήμερη εκεχειρία συμφώνησαν Κούρδοι και Δαμασκός

Ο βασιλιάς του Μπαχρέιν αποδέχθηκε να συμμετάσχει στο «Συμβούλιο Ειρήνης (Board of Peace)» του Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr