Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ιρακινοί σκότωσαν τζιχαντίστρια ελεύθερη σκοπευτή που “κυνηγούσε” αμάχους στη Μοσούλη

Οι Ιρακινοί σκότωσαν τζιχαντίστρια ελεύθερη σκοπευτή που “κυνηγούσε” αμάχους στη Μοσούλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν την Πέμπτη μια τζιχαντίστρια ελεύθερη σκοπευτή της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) με καταγωγή από τη Λιβύη.

Η τζιχαντίστρια πολεμούσε με το Ισλαμικό Κράτος στη δυτική Μοσούλη, όπου η οργάνωση ελέγχει ακόμα την Παλιά Πόλη και πολιορκείται ολόγυρα από τον ιρακινό στρατό.

Η Λίβυα τρομοκράτισσα, που αναφέρεται στα ιρακινά δημοσιεύματα ως εξαιρετικά επικίνδυνη, σκοτώθηκε από άνδρες της 9ης Μεραρχίας του ιρακινού στρατού και της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας.

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της στοιχεία, εκτός από την υπηκοότητά της, έγινε γνωστό και το μικρό της όνομα, “Μαρία”.

Σκοτώθηκε μέσα στο κτίριο που ήταν κρυμμένη αναζητώντας στόχους στην πολιορκημένη συνοικία Αλ Ζαντζίλι της Παλιάς Πόλης στη δυτική Μοσούλη.

Όπως μεταδίδεται από τα τοπικά Μέσα, η νεκρή είναι υπεύθυνη για τους φόνους εκατοντάδων αμάχων κατοίκων που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τις μάχες αναζητώντας ασφάλεια πίσω από τις κυβερνητικές γραμμές.

Οι τζιχαντιστές δεν επιτρέπουν στους αμάχους να απομακρυνθούν γιατί τους κρατάνε ως ανθρώπινες ασπίδες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς

Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ

Ενδεχόμενη δολοφονία του Αλ-Σαράα στη Συρία θρέφει φόβους για αναζωπύρωση του ISIS

Ένας φοβισμένος και νευρικός Ερντογάν μίλησε για 1000 χρόνια τουρκικής ανεξαρτησίας – Η τουρκική ορδή τρέμει τη συμμαχία Ελλήνων-Ισραηλινών-Κούρδων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr